Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤOYΣ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ...





Πειθαρχικές ευθύνες  φέρεται να έχει εντοπίσει και για τις δύο εισαγγελείς των φυλακών του Κορυδαλλού, που άναψαντο πράσινο φως για  τη χορήγηση των αδειών του Χριστόπουλου Ξηρού,  ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Ευάγγελος Ζαχαρής . Ο εισαγγελικός  λειτουργός  διαβίβασε το πολυσέλιδο πόρισμα του, στο οποίο καταγράφεται το αποτέλεσμά της έρευνάς του,  στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη . Η κ. Κουτζαμάνη  αφού μελετήσει το σχετικό πόρισμα θα  προχωρήσει στις ενέργειες τις οποίες εκείνη κρίνει  αναγκαίες για την πληρέστερη διερεύνηση της υπόθεσης.
Εν τω μεταξύ πληθαίνουν “φήμες” μέσα από τις φυλακές αλλά και από τους διαδρόμους δικαστικών ότι εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο “δωροδοκίας” σωφρονιστικών υπαλλήλων.  Από λεφτά που προέρχονται από το γνωστό ταμείο της τρομοκρατίας.  Δηλαδή ληστείες και αρπαγές.Δεν υιοθετούμε τίποτα. Αυτά ακούμε, αυτά σας λέμε.











http://www.makeleio.gr/?p=52335


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com