Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Εκλογική ετοιμότητα ζήτησε ο Α.Τσίπρας ...





Εκλογική ετοιμότητα ακόμα κι γηια εθνικές εκλογές ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας με εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 
Ο Α.Τσίπρας ζήτησε από τα μέλη της Γραμματείας να μεταφέρουν σε όλα τα στελέχη και τα όργανα του κόμματος την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί μια μεγάλη πολιτική μάχη και στις εκλογές που μπορεί να μην περιοριστούν σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές μόνο.
Σχετικά με την προετοιμασία του κόμματος για τις ευρωεκλογές η εκτίμηση της ΠΓ είναι ότι η υποψηφιότητα Τσίπρα δημιουργεί μια νέα δυναμική υπέρ του ιδίου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί μετά τις 8 Φεβρουαρίου, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει επίσης η προετοιμασία για το εσωκομματικό δημοψήφισμα που θα αναδείξει τους υποψηφίους ευρωβουλευτές.
Το εσωκομματικό δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στο ευρωψηφοδέλτιο, θα μείνουν δύο θέσεις κενές σε εκλόγιμες θέσεις με στόχο να τοποθετηθούν συνεργαζόμενες προσωπικότητες με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.













defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com