Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΖΗΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ ...





Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Σάββας Ξηρός ξεκαθαρίζει ότι διαφωνεί με την επανεργοποίηση του αδελφού του Χριστόδουλου, τηρεί αποστάσεις από τις απόψεις του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και μιλά για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 
Όπως τονίζει ο Σάββας Ξηρός «καθένας που κουβαλάει ένα όπλο, κουβαλάει πρώτα τον δικό του θάνατο».
«Την περίοδο που έδρασε η 17Ν δεν φαινόταν τόσο πολύ ούτε η διαφθορά ούτε το πόσο ανάξιο είναι το πολιτικό προσωπικό να διαχειριστεί τις καταστάσεις της χώρας. Έτρεχαν τότε τα δανεικά και ζούσαν όλοι σε μια γυάλα ευδαιμονίας. Σήμερα πια όλα αυτά φαίνονται.
Ο κόσμος είναι πιο συνειδητοποιημένος και δεν χρειάζεται κανένα να του υποδείξει τρόπους αντίδρασης. Τώρα είναι εποχή για μαζική και όχι ατομική δράση», σημειώνει.
Ο Σάββας Ξηρός εμφανίζεται μετανιωμένος για την τρομοκρατική δράση και δηλώνει πως «αυτό που θα άλλαζα αν μπορούσα, από αυτή την ιστορία θα ήταν να μην έχω αφαιρέσει ζωή. Αυτό θα με κυνηγάει για πάντα και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα για να το αλλάξω».
Παράλληλα ζητά αμνηστία αντί επικηρύξεων, για τα μέλη της της 17 Νοέμβρη εκτιμώντας πως «η κοινωνία και η πολιτεία θα έχουν να κερδίσουν περισσότερα από αυτό. Έτσι κι αλλιώς, όλοι έχουμε εκτίσει πολύ μεγάλο μέρος των ποινών μας», αναφέρει.
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες διατυπώσεις του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου αναφορικά με τη φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού, λέει ότι «ο Γιωτόπουλος ζει στην πιο σκληρή απομόνωση από όλους μας. Δεν ξέρω αν έχει πλήρη συνείδηση της κατάστασης που επικρατεί στην φυλακή ή που τις βρήκε τις πληροφορίες για να πει κάτι τέτοιο».
























http://www.makeleio.gr/?p=52524

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com