Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Φ.Φράγκος: "Δεν θα είμαι υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο της Θεσσαλονίκης" ...





Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος με δήλωσή του στο defencenet.gr ότι θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, όπως τον θέλουν φήμες και δημοσιεύματα σαββατιάτικων εφημερίδων.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ υπό τις παρούσες συνθήκες στην πολιτική, ούτε να αποτελέσω κομματική υποψηφιότητα. Μας ενώνει όλους η Ελλάδα, δεν θέλω να με χωρίσει με κάνεναν Έλληνα μια τέτοια υποψηφιότητα".
Αντίθετα ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου (κατά γενική ομολογία επιτυχημένος) και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε περίπτωση που του γίνει επίσημη πρόταση.
Αναγνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος αλλά "Αν τελικά συμφωνήσουμε στην αυτοδιοικητική-πολιτική πλατφόρμα, θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα: Θα αγωνιστώ".
Τώρα, απέναντι στην πολιτική δυναμική του Η.Κασιδιάρη και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ερώτημα πώς θα σταθεί, αλλά σίγουρα θα δώσει μάχη.
Είναι δύο "υποψηφιότητες" με τελείως διαφορετικό προφίλ που πολύ θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της η ΝΔ, αλλά ήδη η πρώτη και ιδιαίτερα ισχυρή λόγω προφίλ, αυτή του στρατηγού ε.α. Φ.Φράγκου ήδη διαψεύδεται, ενώ η δεύτερη δεν έχει πολιτικό χρώμα, εδράζεται στην αυτοδιοικητική εμπειρία του Γ.Πατούλη και την στήριξη από τον ιατρικό, αλλά και φαρμακευτικό κόσμο και θα πρέπει να απολογηθεί για πράγματα που δεν ... ευθύνεται, όπως η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης.
Το πρόβλημα για τη ΝΔ είναι ότι "παίζει" μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στις περισσότερες περιφέρειες, ενώ πρώτο κόμμα δεν είναι παρά σε ελάχιστους νομούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com