Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Β. Αλεξανδρής: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΔΣΑ ...Στη μάχη για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας μπαίνει ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Αλεξανδρής, ο οποίος ανακοίνωσε την Πέμπτη σε ανοικτή εκδήλωση την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, καλώντας τους συναδέλφους του σε συστράτευση, χωρίς αποκλεισμούς, φανατισμούς και μισαλλοδοξίες με στόχο να ανακτήσει ο κλάδος τη χαμένη του αξιοπρέπεια. Ο κ. Αλεξανδρής, μάχιμος δικηγόρος όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα καταξιωμένος στο χώρο της Δικαιοσύνης θα αναμετρηθεί όπως όλα δείχνουν με τον νυν πρόεδρο του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλο, στις δικηγορικές εκλογές που θα γίνουν στις 25 Φεβρουαρίου. Παρουσία δικηγόρων, φίλων και υποστηρικτών του από διάφορους χώρους και συνδυασμούς, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε πως η πρόθεση του να διεκδικήσει τη προεδρία του ΔΣΑ δεν υποκρύπτει κάποια προσωπική στρατηγική ούτε αποτελεί εφαλτήριο πολιτικής καριέρας.

«Προσέρχομαι για πρώτη φορά στις δικηγορικές εκλογές χωρίς κομματικό αντίδωρο», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Αλεξανδρής, προσθέτοντας ότι δεν τον αφορά ο παρωχημένος συνδικαλιστικός παλαιοκομματισμός του χθες και οι ανούσιες αντιπαραθέσεις αλλά ο συνδικαλισμός των αρχών και της πράξης που παρεμβαίνει αποφασιστικά και λύνει προβλήματα.

Ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε ότι επιζητά τη συνεργασία όλων εκείνων των δυνάμεων που μπορούν με προγραμματικό λόγο να βγάλουν τον ΔΣΑ από το περιθώριο και το σημερινό αδιέξοδο. Έκανε λόγο για τα αλλεπάλληλα πλήγματα που δέχεται το δικηγορικό σώμα τα οποία έχουν οδηγήσει στη συστηματική και βάναυση υποτίμηση του δικηγορικού λειτουργήματος και στην απομείωση του θεσμικού ρόλου του στην απονομή της Δικαιοσύνης.

«Η δικηγορία οδηγείται σε ανυποληψία και περιθωριοποίηση» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως η ζοφερή επαγγελματική πραγματικότητα που βιώνουμε απεικονίζει τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις μιας βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης. «Δεν είμαστε τιμητές, αλλά ούτε και παθητικοί παρατηρητές της κατηφορικής αυτής πορείας», είπε με έμφαση και ζήτησε την συστράτευση όλων των δικηγόρων, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς φανατισμούς και μισαλλοδοξίες, στη μάχη για να ανακτηθεί η κοινωνική θέση των δικηγόρων.

Μπροστά «στις ήδη μεγάλες απώλειες που έχει υποστεί το δικηγορικό σώμα» ο κ. Αλεξανδρής, δεν αρκείται σε επιμερισμό ευθυνών που είναι πραγματικά μεγάλες. Προτείνει συγκεκριμένες λύσεις ώστε ο ΔΣΑ να αντεπεξέλθει στο νέο ρόλο και τα αυξημένα καθήκοντα της νέας εποχής. Στόχος να μην χαθούν οριστικά όσα κατακτήθηκαν με θυσίες, να ανακτηθεί η χαμένη αξιοπρέπεια του κλάδου και να δοθεί ρεαλιστικό όραμα στους νέους δικηγόρους. “Σας καλώ όλους όχι απλώς να αλλάξουμε σελίδα αλλά κεφάλαιο”, είπε.

Όπως υπογράμμισε επί 33 χρόνια αφοσιώθηκε στην δικηγορία και τη νομική επιστήμη, χωρίς να ζητήσει και να καταλάβει οποιαδήποτε κρατική θέση. «Η δύναμη που αντλώ προέρχεται από τη παρουσία μου στο χώρο των δικαστηρίων. Οι δικηγορικές μου ρίζες συναντούν τις παραστάσεις των υπερασπιστών- των καταπατημένων ελευθεριών στα έκτακτα στρατοδικεία της χούντας. Εμπνέομαι από τη δράση του Στ. Κανελλόπουλου, του Γ.Α Μαγκάκη, του Κώστα Μαρούδη, του Χριστόφορου Αργυρόπουλου, δικηγόρων που έγραψαν ιστορία και προσέδωσαν κύρος και αίγλη στο δικηγορικό λειτούργημα»,κατέληξε.

Οι βασικές θέσεις του είναι:

Ανασυγκρότηση του θεσμού της νομικής βοήθειας και διανομή υποθέσεων με αξιοκρατικά κριτήρια στους νέους δικηγόρους, ασφαλιστικές εισφορές, διασφάλιση των αποθεματικών, αναδιανομή μερίσματος, ταμείο αλληλοβοήθειας-ενίσχυση ασφαλισμένων μετά τη 1-1-1993, διάφανη οικονομική διαχείριση στον ΔΣΑ, φορολογικές απαλλαγές σταθερό σύστημα, αναλογική μεταχείριση, νομοθετική ρύθμιση αξιοπρεπούς οικονομικής μεταχείρισης των έμμισθων, αναδιαμόρφωση των εξετάσεων στον ΔΣΑ, αναβάθμιση αξιοπρέπειας-θεσμικού ρόλου των δικηγόρων, μείωση του υψηλού κόστους του δικαιοδοτικού έργου, εκσυγχρονισμός των νομικών σπουδών.


ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Υπέρ της υποψηφιότητας του Βασίλη Αλεξανδρή τάσσονται με υπογραφές τους 232 δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστημίου (Δρόσος, Λίβος, Δερβιτσιώτης, Κανελλοπούλου, Τσόλκα, Φιλίππου, Φουντεδάκη), πρώην σύμβουλοι του ΔΣΑ, όπως ο υποψήφιος πρόεδρος και πρώην αντιπρόεδρος Δημ. Βρβεσσός κλπ.

Στο κείμενο στήριξης αναφέρουν: 

H βαθιά κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια το δικηγορικό σώμα επιδεινώνεται ραγδαία, απονευρώνει και περιθωριοποιεί το ίδιο το δικηγορικό επάγγελμα. Η κατάσταση είναι πλέον οριακή. Η υπέρβασή της απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, αποφασιστική και συντονισμένη δράση απ´ όλους εκείνους που πιστεύουν ειλικρινά στη συνεργασία και στην ενότητα, αξιώνουν την επαγγελματική αξιοπρέπεια και διεκδικούν το καλύτερο αύριο για το σύνολο των δικηγόρων.

Όμως, για να κερδηθεί αυτή η μάχη, πρέπει να δοθεί χωρίς στενές πολιτικές παρωπίδες, δίχως κομματικές ταμπέλες που ανήκουν στο προβληματικό χθες και μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία και υπονομεύουν το κύρος του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της χώρας.

Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, πιστεύουμε ότι η υποψηφιότητα του Βασίλη Αλεξανδρή για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, ανταποκρίνεται πλήρως σε όσα ζητούν οι καιροί: ανεξαρτησία, αγωνιστικό ήθος, επαγγελματική εμπειρία, όραμα, αξιοπρέπεια και επιστημονική αξιοσύνη, αλλά και ικανότητα για την αποτελεσματική συνεργασία δυνάμεων με κοινούς στόχους. Είναι υποψηφιότητα με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα που αποσκοπεί και μπορεί να ενώσει τους δικηγόρους στην κοινή προσπάθεια αναγέννησης του κλάδου, επαγγελματική και επιστημονική. Για να επανακτήσουμε τον αναντικατάστατο θεσμικό μας ρόλο στην απονομή της δικαιοσύνης.

Μάχιμος δικηγόρος ο Βασίλης Αλεξανδρής, με πολυετή εμπειρία στα δικαστήρια, γνωρίζει τα ζέοντα προβλήματα του χώρου. Μαζί του επιχειρούμε την καταλυτική στροφή που έχει ανάγκη ο Σύλλογός μας. Το γεγονός ότι στηρίζεται από δικηγόρους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, αποδεικνύει την ευρύτατη αποδοχή του από τους συναδέλφους και επιβεβαιώνει ότι είναι ανεξάρτητος από δεσμεύσεις, χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις.

Στηρίζουμε την ανεξάρτητη, αδέσμευτη και μαχητική υποψηφιότητα του Βασίλη Αλεξανδρή για τη προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για μια νέα, δημιουργική εποχή για τη δικηγορία και τους δικηγόρους.

Αθανασόπουλος Ανδρέας, δικηγόρος

Αλέκου Γεώργιος, δικηγόρος

Αλεξανδρής Πάνος, δικηγόρος

Αλεξανδρής Σπύρος, δικηγόρος

Αμούργης Παντελής, δικηγόρος

Αμπατζή Έλλη, δικηγόρος

Αναλυτής Ευστάθιος, Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Ανδριόπουλος Δημήτρης, δικηγόρος

Ανδριόπουλος Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Ανδριοπούλου Σοφία, δικηγόρος

Αντωνάκος Λάζαρος, δικηγόρος

Αντωνάκου Αικατερίνη, δικηγόρος

Αντωνίου Μέτα, δικηγόρος

Αποστολόπουλος Γιώργος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, δικηγόρος

Αποστολόπουλος Ευάγγελος, δικηγόρος

Αρβανίτης Γεώργιος του Ανδρέα, δικηγόρος

Αρβανίτης Ντομινίκ, δικηγόρος

Αργύρης Ανέστης, δικηγόρος

Αρκουμάνη Αναστασία, δικηγόρος

Βασιλακόπουλος Παναγιώτης, δικηγόρος

Βασιλείου Δημήτρης, δικηγόρος

Βασιλοπούλου Δήμητρα, δικηγόρος

Βερβεσός Δημήτρης, Σύμβουλος ΔΣΑ , δικηγόρος

Βερβεσός Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Βιδάκης Δημήτρης, δικηγόρος

Βλάχος Γρηγόρης, δικηγόρος

Βογιατζής Δημήτρης, δικηγόρος

Βραχιώτης Βασίλης, Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Γαλάνης Νικόλαος, δικηγόρος

Γεωργακάς Γεώργιος, δικηγόρος

Γεωργιόπουλος Αριστείδης, δικηγόρος

Γιώτσα Ξένια, δικηγόρος

Γιώτσας Δημήτρης, δικηγόρος

Γκαβέτσου Χρυσαυγή, δικηγόρος

Γκασούκας Γεράσιμος, δικηγόρος

Γκιόλμας Γιώργος, δικηγόρος

Γκιούγκης Βαγγέλης, δικηγόρος

Γκιούλου Μαρία, δικηγόρος

Γούναρη Μαρινέττα, δικηγόρος

Γραμμένος Ευστάθιος, δικηγόρος

Γρηγορίου Χάρης, δικηγόρος

Γώγου Όλγα, δικηγόρος

Δανιάς Χρήστος, δικηγόρος

Δερβιτσιώτης Αλκιβιάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

Δημακόπουλος Βασίλης, δικηγόρος

Δήμας Νικόλαος, δικηγόρος

Δημητρόπουλος Άγγελος, δικηγόρος

Δημητρόπουλος Νάσος, δικηγόρος

Δημητρούκας Τάσος, δικηγόρος 

Διακάτος Υάκινθος, δικηγόρος

Δουκάκης Βαγγέλης, δικηγόρος

Δρόσος Ζ. Γιάννης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, δικηγόρος

Ζηκογιάννης Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Ζουμπούλης Κώστας, δικηγόρος

Ζουρντός Παρασκευάς, δικηγόρος

Ημέλλου Κατερίνα, δικηγόρος

Θεοδωρόπουλος Ανδρέας, δικηγόρος

Θωμάς Γιάννης, δικηγόρος

Θωμάς Γιώργος, δικηγόρος

Ιωαννίδου Ελλάδα, δικηγόρος

Ιωάννου Αλίκη, δικηγόρος

Καλαντζής Νικόλαος, δικηγόρος

Καλουτσάκης Αριστείδης, δικηγόρος

Καλπαξής Τάσος, δικηγόρος

Καμενόπουλος Θωμάς, Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Κανελλοπούλου Νέδα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου

Καπαρτζιάνη Χρύσα, δικηγόρος

Κάππος Δημήτρης, δικηγόρος

Καραγιώργου Βίκυ, Λέκτορας Διοικητικού Δικαίου, δικηγόρος

Καράμπελας Γιάννης, δικηγόρος

Καραχάλιος Άγγελος, δικηγόρος

Καραχάλιου Ιωάννα, δικηγόρος

Καρπέτας Μιλτιάδης, Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, δικηγόρος

Κασκαβέλης Νίκος, δικηγόρος

Κατρίτσης Βυζάντιος, δικηγόρος

Κατσακιώρης Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Κατσαρός Παναγιώτης, δικηγόρος

Κατσίκα Αντωνία, δικηγόρος

Κατσίνα Σοφία, δικηγόρος

Κατσιρούμπα Παναγιώτα, δικηγόρος

Κατσίφας Βαγγέλης, δικηγόρος

Κονδύλης Ανδρέας, Αντιδήμαρχος Αλίμου, δικηγόρος

Κονιδάρης Χάρης, δικηγόρος

Κοντάκος Ηλίας, δικηγόρος

Κορκόβελος Γιάννης, τ. Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Κοτσώνης Φραγκίσκος, δικηγόρος

Κούβαρης Αλέκος, δικηγόρος

Κουβέλη - Πάλλα Φωτεινή, δικηγόρος

Κουβέλη Ευαγγελία, δικηγόρος

Κουβέλη Μαρία, τ. Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Κουγιουμτζοπούλου Ζωή, δικηγόρος

Κούκος Γεώργιος, δικηγόρος

Κουκουλές Γεώργιος, ομ. Καθηγητής Εργατικού Δικαίου

Κουμιανάκης Γιάννης, δικηγόρος

Κουμπής Γεώργιος, δικηγόρος

Κούρκουλος Κώστας, δικηγόρος

Κούρτης Βασίλης, δικηγόρος

Κούτας Γεώργιος, δικηγόρος

Κουτρούλης Κυριάκος, δικηγόρος

Κουτσαγγέλης Γιώργος, δικηγόρος

Κουτσονάσιος Χρήστος, δικηγόρος

Κουφός Λεωνίδας, δικηγόρος

Κροκίδας Γιώργος, δικηγόρος

Κροντήρη Μαρίνα, δικηγόρος

Κυργιόπουλος Γιάννης, δικηγόρος

Κυριάκης Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Κωνσταντινοπούλου Ελένη, δικηγόρος

Κωνσταντίνου Δήμητρα, δικηγόρος

Κωνσταντίνου Νάσια, δικηγόρος

Κωνσταντοπούλου Έφη, δικηγόρος

Κωστίκας Νίκος, δικηγόρος

Λάγαρης Γιώργος, δικηγόρος

Λάππα Χριστίνα, δικηγόρος

Λελοβίτου Αναστασία, δικηγόρος

Λεονάρδος Βλάσης, δικηγόρος

Λιανουλόπουλος Γεώργιος, δικηγόρος

Λίβος Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, δικηγόρος

Λυρίτσης Δημήτρης, δικηγόρος

Μακρή Αφροδίτη, δικηγόρος

Μανωλάκου Σταυρούλα, δικηγόρος

Μαρκογιαννάκης Εμμανουήλ, δικηγόρος

Μαρκοπούλου Αλίκη, δικηγόρος

Μαυρουλάκης Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Μαφρέδας Γεράσιμος, δικηγόρος

Μαχαίρα Στυλιανή, δικηγόρος

Μελιγός Νίκος, δικηγόρος

Μιλής Παναγιώτης, δικηγόρος

Μίντζηρας Κώστας, δικηγόρος

Μιχαλινός Νίκος, δικηγόρος

Μιχαλόπουλος Αθανάσιος, δικηγόρος

Μίχος Χρήστος, δικηγόρος

Μορφόπουλος Φώτης, δικηγόρος

Μουρούζης Στέφανος, δικηγόρος

Μουστακάτος Δημήτρης, δικηγόρος

Μπακάκος Πέτρος, δικηγόρος

Μπουλούκος Γιώργος, Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Μπουλούκος Διονύσης, τ. Βουλευτής δικηγόρος

Μπουμπάρης Γιώργος, δικηγόρος

Μπραζιτίκου Χριστίνα, δικηγόρος

Μυλωνάς Χρήστος, δικηγόρος

Νάκα Έρση, δικηγόρος

Νάκης Νικόλαος, δικηγόρος

Νικολαράκος – Μαυρομιχάλης Αντώνης, δικηγόρος

Νταλαμάγκα Ιουλία, δικηγόρος

Ντάλτας Κώστας, δικηγόρος

Ντινοπούλου Ευανθία, δικηγόρος

Ξενάκη Σοφία, δικηγόρος

Ξενάκης Θρασύβουλος, δικηγόρος

Ξένος Χρήστος, δικηγόρος

Ξυνογαλάς Γεώργιος, δικηγόρος

Οικονόμου Ευαγγελία, δικηγόρος

Ορφανός Μιχάλης, δικηγόρος

Παλαιοθόδωρος Χαράλαμπος, δικηγόρος

Παναγιώτου Θεόδωρος, δικηγόρος

Παναγιώτου Παναγιώτης, δικηγόρος

Πανούση Αγαθή, δικηγόρος

Παπαγιάννης Ιωάννης, δικηγόρος

Παπαγιαννόπουλος Γεράσιμος, δικηγόρος

Παπαδημητρίου Βασίλης του Τάσου, δικηγόρος

Παπαευαγγέλου Καλή, δικηγόρος

Παπαζαφειρόπουλος Γιώργος, δικηγόρος

Παπαηλίας Νίκος, δικηγόρος

Παπαηλίας Στέλιος, δικηγόρος

Παπαθεοδώρου Βάσω, δικηγόρος

Παπαπούλου Ρωξάνη, δικηγόρος

Παπαρρηγόπουλος Ανδρέας, δικηγόρος

Παπατσώρης Αλέξανδρος, δικηγόρος

Παπαχελά Νέλη, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, δικηγόρος

Παριανού Γεωργία, δικηγόρος

Πατσαντζή Γιούλα, δικηγόρος

Πατσιαντός Βαγγέλης, δικηγόρος

Πατσιαντός Βασίλης, δικηγόρος

Παυλέα Ρόη, δικηγόρος

Πέππας Θεόδωρος, δικηγόρος

Πεσματζόγλου Όμηρος, δικηγόρος

Πηγουνάκη Ευγενία, δικηγόρος

Πηγουνάκης Μάρκος, δικηγόρος

Πήττας Βασίλης του Νικολάου, δικηγόρος

Πήττας Θανάσης, δικηγόρος

Πιπεράκης Δημήτριος, δικηγόρος

Πιστιόλης Θεόδωρος, δικηγόρος

Πλατίτσας Γιώργος, δικηγόρος

Πολύζου Μαρίνα, δικηγόρος

Πορφύρης Παναγιώτης, δικηγόρος

Πυγάδης Φίλιππος, δικηγόρος

Πυρομάλλης Γιώργος, δικηγόρος

Ράλλη Αθηνά, δικηγόρος

Ρεπούση Κορίνα, δικηγόρος

Ρίζος Διονύσης, δικηγόρος

Ρίζος Κωνσταντίνος, δικηγόρος

Σακκαλή Ρένα, δικηγόρος

Σαλαβράκου Χρύσα, δικηγόρος

Σάμιαλη Ειρήνη, δικηγόρος

Σαμπάνη Σοφία, δικηγόρος

Σανιδά Αναστασία, δικηγόρος

Σαράντη Αντιγόνη, δικηγόρος

Σίμος Γιώργος, δικηγόρος

Σπηλιοπούλου Λουίζα, δικηγόρος

Σπυροπούλου Λένα, δικηγόρος

Σπυροπούλου Μάχη, δικηγόρος

Στάθης Δήμος, δικηγόρος

Σταμούλη Κέλυ, δικηγόρος

Σφουντούρη Παναγιώτα, δικηγόρος

Σωτηρόπουλος Αλέξης, δικηγόρος

Σωτηροπούλου Νεφέλη - Ελπίδα, δικηγόρος

Ταμπούκα Ελένη, δικηγόρος

Τεντζεράκης Σπύρος, δικηγόρος

Τζανής Γιώργος, δικηγόρος

Τζίμας Ανδρέας, δικηγόρος

Τομαράς Κώστας, δικηγόρος

Τρανώρης Βαγγέλης, δικηγόρος

Τραυλός Θωμάς, δικηγόρος

Τριαντάφυλλος Τάσος, δικηγόρος

Τσαγκλή Χριστίνα, Σύμβουλος ΔΣΑ, δικηγόρος

Τσανήρας Στέφανος, δικηγόρος

Τσιβγιούρας Ευριπίδης, δικηγόρος

Τσιγγενές Μανώλης, δικηγόρος

Τσιτσιπή – Μισαηλίδου Βιόλα, δικηγόρος

Τσόλκα Όλγα, Επίκουρη Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου, δικηγόρος

Τσούτσουρας Νίκος, δικηγόρος

Φανός Κώστας, δικηγόρος

Φιλίππου Διονύσης, Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, δικηγόρος

Φουντεδάκη Πηνελόπη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου

Χαϊκάλη Αλίκη – Ελένη, δικηγόρος

Χαϊκάλη Χριστίνα, δικηγόρος

Χαρίτος Ηλίας, δικηγόρος

Χατζησαράντος Γιάννης, δικηγόρος

Χατζηφάνη Βίβιαν, δικηγόρος

Χολέβας Αλέκος, δικηγόρος

Χριστοδουλιάς Κωστής, δικηγόρος

Ψιλογιάννης Ιωάννης, δικηγόρος

Ψωμάς Απόστολος, δικηγόρος

zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr