Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: “ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ!”






Μηνύσεις σε βάρος των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου για παράβαση καθήκοντος κατέθεσε η Χρυση Αυγη, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι οι πρόσφατες προφυλακίσεις των τριών βουλευτών του κόμματος είναι «παράνομες ως προαποφασισμένες», καθώς «έχουν υπογραφεί τρεις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η απολογία των βουλευτών».
Όπως αναφέρεται στις μηνύσεις, τα εντάλματα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκαν για τους βουλευτές Γ. Γερμενή, Παν. Ηλιόπουλο και Ευ. Μπούκουρα, φέρουν χειρόγραφη ημερομηνία 9 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις βουλευτές απολογήθηκαν 11 και 12 του μήνα.
Το λάθος έγινε όχι μία αλλά δύο φορές και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώνεται και σε τρίτο έγγραφο. Σε ένα από τα υπογεγραμμένα έγγραφα παρατηρείται να έχει τοποθετηθεί η υπογραφή μία εκ των δύο δημοσιων λειτουργών από κάποιον υπάλληλο της γραμματείας. Εχει μπει δηλαδη υπογραφή αντ΄αυτής.
Εκ παραδρομής και αυτό το λάθος ήταν; Μήπως πάλι από κόπωση ή από γραφειοκρατική συνήθεια; Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, τις προσεχείς μέρες θα έχουμε και άλλες εξελίξεις όσον αφορά το εν λόγω πολύ σοβαρό θέμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μυνητήρια αναφορά της Χ.Α κατατέθηκε από έναν εκ των συνηγόρων , τον δικηγόροΝίκο Αντωνιάδη.
«Δεν υφίσταται θέμα ανθρωπίνου λάθους», τόνισε ο κ. Κασιδιάρης και έκανε λόγο για το «μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα».
Η απολογία των βουλευτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ενώ η ημερομηνία που θέτει η Ανακρίτρια είναι Πέμπτη 9/1/2014.


eggrapho1
egrapho2







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com