Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - Πόσες και που ...
Στην πρόσληψη 50 Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για συνολική υπηρεσία 13 ετών ως κομάντο σε επίλεκτες μονάδες του  Στρατού  Ξηράς και στο Πολεμικού Ναυτικού προχωρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις με την υπογραφή, της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Άμυνας κ Δημ. Αβραμόπουλο.

Οι υποψήφιοι -  στρατευμένοι  και προσφάτως απολυθέντες - θα πρέπει να ανήκουν ή να έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις των ΕΔ και να έχουν ολοκληρώσει  σχετικά σχολεία εξειδίκευσης.
 Όσοι προσληφθούν στον νέας μορφής αυτό θεσμό θα έχουν συμβόλαιο αρχικά για 3 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για 5 χρόνια και μετά για άλλα 5 χρόνια- σύνολο 13 χρόνια.

Στην λύση αυτή προχώρησε το ΥΕΘΑ παρά τις απαγορεύσεις προσλήψεων από την τρόικα για να καλυφθούν  άμεσες ανάγκες που παρουσιάστηκαν λόγω απομάκρυνσης  κάποιων λόγω ηλικίας σε μονάδες κομάντο (Ζ' ΜΑΚ, ΕΤΑ, ΜΥΚ κ.α.).
Η προκήρυξη θα κυκλοφορήσει προσεχώς με τις λεπτομέρειες.

Και τεχνικοί ΟΒΑ για Πολεμική Αεροπορία

Όπως είπε  ανωτάτη πηγή του ΥΕΘΑ  στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει αντίστοιχη προκήρυξη για μερικές δεκάδες Επαγγελματιών Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης τεχνικών ειδικοτήτων για άμεσες ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας διότι υπάρχουν πολλά κενά. 
onalertgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr