Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΝΔ: Νιώθουν ακόμα και να απειλείται η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές ...




Μεγάλη ανησυχία στα όρια του πανικού επικρατεί πλέον εντός της ΝΔ αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα να λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου περί το 15% και "Ακούγοντας¨τα μηνύματα που έρχονται από την κοινωνία και σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη πρακτική αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να ανακάμψει (φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο το 4.5% για να εκλέξουν ευρωβουλευτή) είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση δεν μπορέι να σταθεί μετά τον Μάιο με συνολικά ποσοστά κα΄τω του 25%.
Σημειώνεται ότι η "νομιμοποίηση" της παρούσας συγκυβέρνησης βασίζεται σε ένα 42.5% όπου είχαν λάβει τα δύο κόμματα  στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012.
Χαρακτηριστική η φράση του βουλευτή της ΝΔ Α.Ντινόπουλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», που είπε:
«Μια που μιλάτε για δημοσκόπηση, επειδή το λέτε, το λέτε, το λέτε, να σας θυμίσω ότι με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΝΔ δεν είναι δεύτερο κόμμα, θα είναι η Χρυσή Αυγή»
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com