Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος: Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ υπό προϋποθέσεις στις δημοτικές εκλογές ...





Πρόσκληση επιστροφής στο κόμμα σε όσους έφυγαν, αλλά και σε όσους δεν ψήφισαν τα μνημόνια, απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν στο κόμμα, καθώς και σε αυτούς που δεν προσήλθαν σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο. Σημειώνεται ότι τελικά έξι βουλευτές δεν προσήλθαν.
«Όποιοι εποφθαλμιούν καρέκλες από εδώ, τους λέω να πάνε στο σπίτι τους. Απεδείχθη στην πρώτη αποστασία, πως όσοι έφυγαν καλώς έφυγαν. Δεν θέλουμε κανέναν επώνυμο στο κόμμα μας, αλλά όλους τους Έλληνες», είπε ο Πάνος Καμμένος.
Ξεκαθάρισε δε ότι «δεν έχουμε στόχο να κάνουμε άλλο μαγαζί, όπως τα σενάρια που ακούστηκαν για την Ελιά», απορρίπτοντας εμμέσως πλην σαφώς την πρόταση του Βύρωνα Πολύδωρα.
Αναφερόμενος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Καμμένος είπε ότι όπου επιτρέπουν οι συνθήκες οι Ανεξαρτητοι Ελληνες θα κατεβάσουν δικά τους ψηφοδέλτια, ενώ «όπου οι τοπικές κοινωνίες τα βρίσκουν μεταξύ τους και χωρίς να παραβιάζονται οι κόκκινες γραμμές μας κυρίως στα εθνικά θέματα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μεγάλο αντιμνημονιακό τόξο». «Μην το φοβάστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είπε πως «εάν στον Πειραιά ο ΣΥΡΙΖΑ μας ακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος», ενώ εάν σε άλλη πόλη ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάσει υποψήφιο που συμφωνεί με τις αρχές των ΑΝ.ΕΛ. τότε θα υπάρξει συνεργασία. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν τίθεται θέμα τέτοιων συνεργασιών με την Κουμουνδούρου στη Θράκη, όπου υπάρχουν έντονες διαφωνίες.
Σημείωσε επίσης ότι θα υπάρξουν συνεργασίες στις περιφέρειες όπου θα στηριχτούν αντιμνημονιακοί υποψήφιοι, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηριχτούν υποψήφιοι που δεν θα έχουν ξεκάθαρες αντιμνημονιακές θέσεις.









makeleio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com