Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Όργιο μίζας αλλά "απολογίες" μόνο για βουλευτές ΧΑ!





Από το πρωί σήμερα ξεκίνησαν οι "απολογίες" των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγη. Είναι η δεύτερη φορά που το σύστημα σύρει σε "απολογίες" εν ενεργεία βουλευτές με κατηγορίες του τύπου "Έχετε συστήσει εγκληματική συμμορία για να ανατρέψετε το πολίτευμα" οι οποίες ταιριαζουν περισσότερο στις κατηγορίες που απευθύνουν σε αντιστασιακούς τα καθεστώτα τύπου Βορείου Κορέας.
Πάντως οι πολίτες που βρίσκονται κοντά στο κόμμα τους στηρίζουν: Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί δυναμική συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τον Άρειο Πάγο.
Από νωρίς το πρωί φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή βρίσκονται στον Άρειο Πάγο ενάντια στην πανθομολογούμενη δεξιά κι αριστερά πολιτική δίωξη κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
Σ αυτό το "πακέτο" απολογούνται οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας, βάσει των "νέων στοιχείων" που έχουν προκύψει, δηλαδή τους "προστατευόμενους" μάρτυρες οι οποίοι αναφέρονταν σε  σφαγές αμνοεριφίων ως πρόβατα για να ... κόβουν λαιμούς,, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!
Ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας δήλωσε πριν λίγο: "Είμαι από την πρώτη στιγμή στην διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Βρίσκομαι εδώ βάσει ενός ψευδομάρτυρα. Όλα αυτά τα ψέμματα θα καταπέσουν. Η αλήθεια θα λάμψει". Ο Σ.Μπούκουρας διώκεται επίσης γιατί λειτουργούσε "παράνομα" έναν ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος όμως είχε ... άδεια εκπομπής.
Ο Π.Ηλιόπουλος γιατί είχε όπλο ενώ είχε ήδη ... άδεια οπλοφορίας κλπ κλπ.
 
Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος, καθώς και εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου συμπαρίστανται στους βουλευτές που απολογούνται.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Η.Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά: "Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας κυκλοφορούν ελεύθερα, ούτε ένας βουλευτής ή υπουργός δεν έχει κληθεί σε ανάκριση για τα σκάνδαλα και τις μίζες. Οι μόνοι που σύρονται σε ανακρίσεις και παράνομες φυλακίσεις είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ευελπιστούμε πως σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της και δεν θα υποκύψει στις παράνομες πολιτικές πιέσεις".













defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com