Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΦΕΡΝΕΙ" ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...





Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Ποντίκι», που θα κυκλοφορήσει αύριο, δίνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 23% και ακολουθούν η ΝΔ με 20%, η Χρυσή Αυγή με 11%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%.

Η ίδια διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται και στην αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,5%, η ΝΔ 22,5%, η Χρυσή Αυγή 12%, το ΠΑΣΟΚ 6%, το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.

Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς με μικρή διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της εφημερίδας «Ποντίκι».
Σε κάθε περίπτωση τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου αναμένεται να ανέβουν τους επόμενους μήνες πριν τις εκλογές, ειδικά άμα προσπαθήσουν να τον βγάλουν εκτός νόμου.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com