Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία της κ. Γεννηματά για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα από το νομοσχέδιο για τον ΑΔΜΗΕ ...





Με τη μορφή της τροπολογία κατατέθηκε σήμερα το σχέδιο της κυβέρνησης για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Η κυβέρνηση, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η αναπληρώτρια υπουργός κα Γεννηματά θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το μέλλον της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας είναι πολύ σοβαρό θέμα, για να μπαίνει εμβόλιμο ως τροπολογία σε «άσχετο» μάλιστα σχέδιο νόμου, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τον ΑΔΜΗΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κ. Γεννηματά να αποσύρει την τροπολογία για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και κάθε συμφωνία που έχει κάνει με την τρόικα. Όποιο σχέδιο κι αν έχει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το μέλλον της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας οφείλει να το εισαγάγει ως σχέδιο νόμου στη Βουλή, προκειμένου να συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου βιομηχανικού ομίλου, τόσο από άποψη εγκαταστάσεων και υποδομών όσο και από άποψη του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού των ΕΑΣ.

Η ΕΚΚΕ Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ
Θ. Δρίτσας
Γ. Βαρεμένος
Αγν. Καλογερή
Β. Χατζηλάμπρου


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  22/01/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com