Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μέχρι το 2017 το Facebook θα έχει χάσει το 80% των χρηστών του!!!



Σχεδόν όλοι οι χρήστες του Facebook θα αρχίσουν να χάνουν σιγά σιγά το ενδιαφέρον τουςγια το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μέσα στα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με έρευνα που έκαναν στο Princeton βρέθηκε ότι το Facebook μέχρι το 2017 το 80% των χρηστών του Facebook θα έχουν φύγει από την υπηρεσία. 

Η έρευνα που έκαναν οι ερευνητές είναι βασισμένη σε ένα ένα μοντέλο, ανάλογο με αυτό που βασίζονται οι μελέτες γύρω από τις επιδημίες και σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό είναι αντίστοιχος και ο τρόπος που υιοθετούνται και τελικά εγκαταλείπονται, τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ετσι, οι ερευνητές πιστεύουν με βάση αυτό, ότι τα μέλη του Facebook θα χάσουν το ενδιαφέρον τους για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com