Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βγήκαν οι "μπαρμπάδες από Κορώνη" και μοιράζουν θέσεις και προαγωγές! Κόλαση στο ΥΠΕΘΑ ...





Τα απαράδεκτα των κρίσεων άρχισαν πριν καν αυτές ξεκινήσουν. Αξιωματικός ο οποίος στις περσινές κρίσεις το “βύσμα” του -πολύ υψηλό αλλά μόνο σε θέση- “κράτησε” στάσιμους …40 αξιωματικούς για να προαχθεί (!!!) έχει αρχίσει και μοιράζει βαθμούς και θέσεις επικαλούμενος τον ίδιο “μπάρμπα”! 

Τον πλαισιώνουν ένας ταξίαρχος κι ένας συνταγματάρχης οι οποίοι μοιράζουν αφειδώς υποσχέσεις επικαλούμενοι το όνομα υπουργού της κυβέρνησης που καμία σχέση δεν έχει με το ΥΠΕΘΑ!

Η φαρσοκωμωδία καλό θα είναι να σταματήσει τώρα ,γιατί καλά τα λέει ο Αβραμόπουλος ότι “δεν θα δεχτώ καμία παρέμβαση από κανένα”, στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ όμως έχουν βγει και κάνουν …κρίσεις. Καλό είναι λοιπόν να ρίξει μια ματιά και να συμμαζέψει τους “μπαρμπάδες”. Με πολιτισμένο τρόπο όπως έχει μάθει από την διπλωματική του καριέρα. 


















onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com