Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΞΑΝΑΖΕΙ ΤΟ "ΔΡΑΜΑ" ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Ο ΜΙΣΕΛ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΑ ΚΑΛΛΟΝΗ! ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ…ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.ΚΑΖΙΝΟ, ΣΠΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΜΕ ΠΙΑΤΑ…ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ… (ΦΩΤΟ)




Σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από το ταξίδι «ψυχικής εκτόνωσης» στην Κουάλα Λουμπούρ.
misel
Ο πρώην υπουργός απολαμβάνει τη χλιδή του JW Marriott,(εικόνα) σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής. Τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, ενώ ο κ. Λιάπης μπορεί να αναζητήσει την ψυχική του εκτόνωση στις πολυτελείς σουίτες του, το καζίνο, τα σπα ή τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Μαλαισία.
Για χάρη της φαίνεται πως έγιναν πολύ συχνά τα ταξίδια του κ. Λιάπη προς τη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια.’Ελληνες επιχειρηματίες που τυχαία τον συνάντησαν μιλάνε και παραμιλάνε από τα κάλλη της Ρουμάνας συντρόφου του με την οποία φέρεται να συνδέεται από τους τελευταίους μήνες της υπουργικής του θητείας το 2008.
xenodoxeio
Για αυτό επέλεξε και το συγκεκριμένο προορισμό όταν αποκαλύφθηκε πως χρηματοδότησε την ανακατασκευή του πολυτελούς σαλέ του στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας με κοινοτικά κονδύλια ως τουριστικό κατάλυμα, ενώ παράλληλα για να γλιτώσει δημοτικά τέλη και ενιαίο φόρο ακινήτων δήλωνε το ακίνητο για 70 τ.μ. και όχι 233 τ.μ. που είναι η πραγματική του επιφάνεια. Μετά από τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Λιάπης αναχώρησε οδικώς για τη Ρουμανία την περασμένη Δευτέρα.












http://www.makeleio.gr/?p=50209

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com