Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ---Θρήνος στη Λέσβο - Νεκρός 35χρονος μπασκετμπολίστας - Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο ...



Θρήνος στη Λέσβο, με τον 35χρονος αθλητής του Παγγεραγωτικού, Στρατή Τραντάλη να αφήνει την τελευταία του πνοή στον αγώνα πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας με τον Παλλεσβιακό.


Σοκαρισμένη είναι η αθλητική κοινωνία της Λέσβου με τον χαμό του παίκτη των Γεραγωτών, που «έσβησε» κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Κλειστό της Νεάπολης. Ο άτυχος αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια μαζί με παράγοντες της ομάδας του, όπως αναφέρει το sportlesvos.gr.
Έπειτα κάλεσαν κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ άνθρωπος από την κερκίδα έσπευσε να παράσχει πρώτες βοήθειες, μιας και στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός. Οι άνδρες του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν, του τοποθέτησαν οξυγόνο, ωστόσο η καρδιά του 35χρονου Τραντάλη δεν άντεξε και ο ίδιος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο «Βοστάνειο», βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική κοινωνία του νησιού.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου ανέβαλλε όλη την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της δύναμής της για την Κυριακή, ενώ προσπάθειες καταβάλει και η ομάδα του Παπάδου Γέρας, σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία, ώστε να αναβληθεί το αυριανό ματς της Γ' Εθνικής με αντίπαλο το Χαλάνδρι.


















http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/athlitika/thrinos-sti-lesvo-nekros-35hronos-mpasketmpolistas-afise-tin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com