Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ--Τρία νέα ονόματα στο σκάνδαλο Τ.Τ. !




Τουλάχιστον τρία νέα γνωστά ονόματα, από τον επιχειρηματικό χώρο, μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών για την υπόθεση του Τ.Τ. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, το ύψος των χρημάτων του Αγγελου Φιλιππίδη, που αποτελούν αντικείμενο ελέγχου, αγγίζει τα
περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ.
της Ιωαννας Μανδρου

Νέα μεγάλα ονόματα, από τον εφοπλιστικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, μπαίνουν στο κάδρο των ελέγχων για δανειοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) επί διοικήσεως του Αγγελου Φιλιππίδη, καθώς οι έρευνες της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Παράλληλα, εισαγγελέας και ανακριτής «ξεσκονίζουν» λογαριασμούς και περιουσίες των ήδη εμπλεκομένων στο σκάνδαλο του Τ.Τ., καθώς έχουν στα χέρια τους στοιχεία που τους οδηγούν σε υποψίες για δωροδοκίες και μίζες εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για χρήματα τα οποία διακινήθηκαν στο παρασκήνιο των δανειοδοτήσεων και των συμβάσεων, που χαρακτηρίζονται στο εισαγγελικό πόρισμα «ως απάτες».

Ειδικότερα, πέραν των περιπτώσεων των Δημήτρη Κοντομηνά, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του ζεύγους Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα, που απασχολούν την ανάκριση, η εισαγγελική λειτουργός «ξεσκονίζει» και άλλα μεγάλα δάνεια που δόθηκαν σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Πρόκειται για χορηγήσεις, που έχουν απασχολήσει και τις εποπτικές αρχές της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει βάλει στο μικροσκόπιο του ελέγχου δεκάδες δάνεια, που κρίνει ότι δόθηκαν χωρίς εγγυήσεις, επαρκείς εξασφαλίσεις και κατά παράβαση της τραπεζικής πρακτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», μεταξύ αυτών που ελέγχονται από την εισαγγελέα, περιλαμβάνονται δάνεια τριών γνωστών ονομάτων από τον επιχειρηματικό και εφοπλιστικό κόσμο.









Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com