Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής στα Τίρανα για τον Αλβανό «βομβιστή» ...





Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μετά την προφορική κατάθεση ενός Αλβανού ληστή, στις αρχές της γειτονικής χώρας, ότι συμμετείχε σε βομβιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς φέρεται πως δήλωσε ότι είναι ο βομβιστής που τοποθέτησε τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Αυτό όμως που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι τη συγκεκριμένη ενέργεια, που είχε σημειωθεί τον Μάιο του 2010, είχε αναλάβει η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Το κλιμάκιο των ανδρών της αντιτρομοκρατικής αναμένεται να πάρει κατάθεση από τον συλληφθέντα για να διαπιστώσει εάν όντως συμμετείχε στην βομβιστική επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και αν ναι με ποιον ακριβώς τρόπο.
Εάν αποδειχτεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας συμμετείχε στην επίθεση αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος ερευνών στην υπόθεση της τρομοκρατίας.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com