Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"Σύνδρομο Άδωνι" έχει "χτυπήσει" τους στρατιωτικούς! Τι πιστεύουν για την επιστροφή χρημάτων ...



Το “σύνδρομο Άδωνι Γεωργιάδη” έχει “χτυπήσει” την πλειοψηφία των στρατιωτικών! Ποια είναι …το σύμπτωμα; Η όποια αισιοδοξία υπήρξε τις πρώτες ώρες και εξακολουθεί να υπάρχει σε αρκετούς  δίνει την θέση της στην  δυσπιστία και την  απογοήτευση. Παρά την θετική -όπως όλα δείχνουν- απόφαση του Συμβουλίου για τις περικοπές που έχουν υποστεί, ένας σημαντικός αριθμός  στρατιωτικών δείχνει να μην πιστεύει ότι η απόφαση του ΣτΕ θα υλοποιηθεί.

Οι περισσότεροι δείχνουν να έχουν αποκτήσει αυτή την δυσπστία από την πρώτη κυβερνητική αντίδραση ,μετά από την διαρροή της απόφασης. Αντίδραση προερχόμενη από τον Άδωνι Γεωργιάδη γι΄ αυτό και δώσαμε το όνομά του στο “σύνδρομο”. Τι είχε πει; “Όσες δικαστικές αποφάσεις κι αν υπάρξουν λεφτά δεν θα γεννήσουμε”, είχε πει ο υπουργός Υγείας και φαίνεται οτι αυτή η δήλωση σε συνδυασμό με το “μούδιασμα” της κυβέρνησης και την εμμονή του οικονομικού επιτελείου να επικεντρώνει στο δημοσιονομικό κόστος κι όχι στην ουσία της ,έχουν προκαλέσει την βεβαιότητα ότι “κάτι θα γίνει και λεφτά δεν θα επιατραφούν”.

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τους στρατιωτικούς γι΄ αυτή τη δυσπιστία; Κανείς. Ποιος έχει ξεχάσει τα “μεγάλα λόγια” των κυβερνώντων και τα tweets του Α/ΓΕΕΘΑ για τις περικοπές; Κανένας. 

Την ίδια στιγμή αναλύσεις και πληροφορίες θέλουν την χώρα να έχει μπροστά της μεγάλο θέμα χρηματοδότησης με περίπου 9 δις χρεών που πρέπει να πληρωθούν μέσα στο Μάϊο ,σε δύο δόσεις με διαφορά λίγων ημερών.

Ωστόσο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε όσα ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνακόπουλος είχε πειστην συνέντευξή του στο Onalert. Η απόφαση είναι απολύτως δεσμευτική για την κυβέρνηση η οποία είναι υποχρεωμένη να την εφαρμόσει. Και αυτό κρατούν όσοι θέλουν να είναι και είναι αισιόδοξοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com