Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ--Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών...





Την παραίτησή τους έθεσαν στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών τα μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο μεγαλύτερο Ιδρυμα της χώρας, όπως λένε χαρακτηριστικά. Τα μέλη της Συγκλήτου συμπληρώνουν ότι δεν μπορούν να εργασθούν με την παρουσία της αστυνομίας και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων.
Στα άκρα οδηγείται πλέον η  κατάσταση στα Πανεπιστήμια καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι αποφάσισαν  δύο  48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες όλη την εβδομάδα, με πρώτη ημέρα έναρξης της απεργίας την αυριανή.

Σε απόφασή τους, οι διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν από τις Συγκλήτους να ανασταλεί καθολικά η λειτουργία των πανεπιστημίων, δηλαδή να περιφρουρείται το Πανεπιστήμιο προκειμένου να μην  εισέρχεται κανείς μέσα.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ τονίζουν ότι αντιδρούν στους προσωρινούς πίνακες διαθεσιμότητας, που ανακοινώνονται τμηματικά από το ΑΣΕΠ.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com