Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Όταν η "ψυχή" της Αριστεράς καταδικάζει τους φονιάδες...





Όπως ακριβώς έγραψε χθες το defencenet.gr για την προκήρυξη των φονιάδων του Γ.Φουντούλη και του Μ.Καπελώνη: "18 σελίδες για να πουν ότι είναι δολοφόνοι".
Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος στην προκήρυξη, ο οποίος επίσης διατυπώνει και την σφοδρή του αμφιβολία για τα πραγματικά τους κίνητρα: :
«Δημοσιοποιήθηκαν, επιτέλους, οι απόψεις των δολοφόνων των πολιτών στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013» αναφέρει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και η προκήρυξη που άφησαν,«αποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους».
«Όποιοι κι αν είναι, πέρα από την ταυτότητά τους, ποιός τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή; Η κατάργηση της θανατικής ποινής αποτελεί συνάρτηση του ανθρωπιστικού πολιτισμικού επιπέδου ενός κράτους»προσθέτει ο κ. Γλέζος και για την ταυτότητα των δολοφόνων δίνει δύο εκδοχές:
«Η μία έχει απόλυτη σχέση με το σύστημα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας (G 8-20). Ειδικός Κλάδος ασχολείται και επιχειρεί να επιβάλει σε κάθε χώρα ακόμα και με δολοφονίες το καθεστώς της αρεσκείας του. Μερικά στοιχεία τα οποία εμπεριέχονται στο κείμενό τους αποκαλύπτουν αυτή τους την ταυτότητα».
«Η άλλη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούςΌσοι, όμως, αποδέχονται αυτή την εκδοχή ας αναλογιστούν τι θα συμβεί αν συμφωνήσουμε μαζί τους. Σε ποιά κατάσταση θα βρεθεί η χώρα. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα».
«Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί αυτών των εγκληματικών ενεργειών, μια πρέπει να είναι η απάντηση: επαγρύπνηση», καταλήγει ο Μανώλης  Γλέζος για τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Μια τίμια, καθαρή φωνή της Αριστεράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com