Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...



Ε.Βενιζέλος καταγγέλλει Α.Τσίπρα για "πολιτική αλητεία"!!!



«Πόλεμο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η δήλωση του Α. Τσίπρα ότι όσοι καταψηφίσουν τα μέτρα θα συμπαραταχθούν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Ε. Βενιζέλος που βλέπει ότι σε λίγο θα μείνει… μόνος του, καθώς η Κοινοβουλευτική του Ομάδα τον εγκαταλείπει απάντησε καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «αλαζόνα του μικροπολιτικού του νεοπλουτισμού».
«Απροκάλυπτη και αγοραία πρόσκληση αποστασίας», «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» και «πολιτική αλητεία» προσάπτει με δήλωσή του στα «Νέα» ο κ. Βενιζέλος στον Α. Τσίπρα με αφορμή το «προσκλητήριο» που απηύθυνε ο δεύτερος σε βουλευτές του συγκυβερνώντος κόμματος σε συνέντευξή του στην «Αυγή».
Διαβάστε το "μανιφέστο" του κ. Βενιζέλου και θαυμάστε... ήθος:
"Η απροκάλυπτη και αγοραία πρόσκληση αποστασίας που απηύθυνε ο κ. Τσίπρας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκφράζει βεβαίως τη θεσμική και πολιτική του ευτέλεια. Αποδεικνύει την τραγική έλλειψη δημοκρατικού και κοινοβουλευτικού ήθους. Δείχνει ότι η στενή ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όποιοι την καθοδηγούν δεν έχουν καμία σχέση με την παράδοση, τις ευαισθησίες, τις μνήμες και την ιστορική συνείδηση της δημοκρατικής παράταξης που ο Ανδρέας Παπανδρέου ταύτισε μεταδιδακτορικά με το ΠΑΣΟΚ.
Δεν καταλαβαίνει προφανώς αυτό που του είπα στη Βουλή: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα – συγκυριακό όχημα διαμαρτυρίας και όχι κόμμα παράταξη. Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σηκώνει τώρα το βάρος της ευθύνης για την οριστική έξοδο από της Πατρίδας μας από το Μνημόνιο και την κρίση. Δεν στηρίζει την κυβέρνηση, στηρίζει τον τόπο. Δεν προσχώρησε σε πολιτικές άλλων, εφαρμόζει τη μόνη υπάρχουσα εθνική στρατηγική που πρώτο και αρχικά μόνο του εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ, πληρώνοντας δυσανάλογο κόστος στο όνομα της Ιστορίας που βάζει τον καθένα στα πραγματικά και τελικά του μεγέθη.
Τι μπορεί να καταλάβει όμως από αυτά ο εκφραστής του δήθεν ριζοσπαστικού πολιτικού τυχοδιωκτισμού που εκφράζει την ακινησία, το παλιό, τα προνόμια και τον συντηρητισμό της χειρότερης όψης της Μεταπολίτευσης; Τι μπορεί να καταλάβει από αυτά κάποιος που επενδύει πολιτικά στην καταστροφή της χώρας και στεναχωριέται βλέποντας την προοπτική εξόδου από την κρίση; Ο λόγος του κ. Τσίπρα είναι άσφαιρος. Υπάρχει όμως και θέμα θεσμικό και ηθικό ακόμη και όταν δεν υπάρχει θέμα πρακτικό. Από αυτήν και μόνο τη σκοπιά η απάντηση μας είναι: Ντροπή, κύριε Τσίπρα.
Η απάντηση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα σας δοθεί επίσημα και κατά πρόσωπο την Τετάρτη σε έκτακτη σύνοδό της με αντικείμενο την προστασίας των κοινοβουλευτικών θεσμών και ηθών από νέες μορφές πολιτικής αλητείας".
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com