Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.



Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στη Μύκονο.


Συγκεκριμένα, ο υπαξιωματικός, ο οποίος καταγόταν από το Κιλκίς και υπηρετούσε στην 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης στη Μύκονο, σήμερα, Τετάρτη, στις 19:30 αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα μέσα στη μονάδα.
Για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διατάχθηκε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΕΘΑ:
«Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.30 περίπου Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος καταγόταν από το Κιλκίς και υπηρετούσε στην 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) στη Νήσο Μύκονο, ενώ βρισκόταν εντός της Μονάδας αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με υπηρεσιακό όπλο.
Για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διατάχθηκε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.
Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος».


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com