Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ... "Τζίφος" τα φορολογικά έσοδα!!!





Απελπιστικά είναι τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τα έσοδα που παρουσίασαν ή έπρεπε να παρουσιάσουν οι μεγάλες εφορίες τις χώρας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, μόλις 6 από τις 35 εφορίες κατόρθωσαν να αποφύγουν την αποτυχία φτάνοντας τον στόχο που είχε τεθεί όσον αφορά στα έσοδα. Οι συγκεκριμένες 35 εφορίες εισπράττουν το 75% των συνολικών εσόδων και παρουσίασαν υστέρημα 150 εκατ. ευρώ για το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου, ήτοι 1,5% σε σχέση με τον στόχο που είχε τεθεί.
 
Το συγκεκριμένο διάστημα εισπράχθηκαν έσοδα 9,3 δισ. ευρώ έναντι στόχου για 9,45 δισ. ευρώ. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ ανήλθαν στα 3,46 δισ. ευρώ έναντι στόχου 3,62 δισ. ευρώ.
 
Πάνω από το στόχο, λοιπόν βρέθηκαν τα έσοδα που εισέπραξαν οι ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, Α' Αθηνών, Πλοίων Πειραιά, Περιστερίου, ΦΑΕ Πειραιά, ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Στον αντίποδα, τις χειρότερες επιδόσεις εμφάνισαν οι ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού, Νέας Ιωνίας, Αγ. Παρασκευής και Κορωπίου.
 
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com