Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

AΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK TOY Δρ. ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΥ.




ΠΗΓΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο Α/ΓΕΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΟΕΙΔΗ...ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ....ΚΛΠ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ....ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ....ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΗΤΑΝ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.../ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ....ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ....ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΛΙΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com