Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ομπάμα: Θα δώσουμε όλες τις πληροφορίες που ζητούν οι σύμμαχοι για τις υποκλοπές.



Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε επίσης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Τανζανία ότι οι ΗΠΑ θα παράσχουν στους συμμάχους τους όλες τις πληροφορίες που ζητούν όσον αφορά τις δραστηριότητες ηλεκτρονικής κατασκοπείας, τις οποίες κατηγορείται ότι διέπραξε αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών σε βάρος των εκπροσωπήσεών τους στην Ουάσινγκτον και τον ΟΗΕ.

Η Ουάσινγκτον συνεχίζει "να αξιολογεί" το περιεχόμενο του άρθρου της βρετανικής εφημερίδας Γκάρντιαν, το οποίο επικαλείται έγγραφα που έδωσε ο πρώην σύμβουλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ Έντουαρντ Σνόουντεν και οι ΗΠΑ "θα επικοινωνήσουν (στη συνέχεια) με τον κατάλληλο τρόπο με τους συμμάχους τους", πρόσθεσε ο Ομπάμα από το Νταρ ες Σαλάμ. "Όταν θα έχουμε μια απάντηση, θα ενεργήσουμε για να δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θέλουν οι (Ευρωπαίοι) σύμμαχοί μας", διαβεβαίωσε ο Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε επίσης ότι η Ουάσινγκτον εργάζεται μέσω των καναλιών των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για να παροτρύνει την Ρωσία να εκδώσει στις ΗΠΑ τον πρώην σύμβουλο της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com