Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Στους εργαζόμενους της ΕΡΤ τα πρώτα ειδοποιητήρια απόλυσης...



Έγγραφο με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 17 Ιουνίου παραλαμβάνουν από σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.


Στο έγγραφο αναφέρεται ότι η ανώνυμη εταιρείαΕΡΤ Α.Ε. έχει καταργηθεί και έχει οριστεί ειδικός διαχειριστής ο οποίος και ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι «η σύμβαση εργασίας ή έργου σας, έχει λυθεί από 11 Ιουνίου του 2013. Έναντι της νόμιμης αποζημίωσης, που δικαιούστε θα σας καταβληθούν αποδοχές δυο μηνών».
Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι «μέχρι την παράδοση των παντός είδους περιουσιακών στοιχείων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της, τα οποία βρίσκονται στην κατοχή σας και για τα οποία είστε υπεύθυνος-η στο πλαίσιο των καθηκόντων που απορρέουν από την εκτέλεση της λυθείσας σύμβασής σας, τον κανονισμό και κάθε σχετική γενική ή ειδική ανάθεση καθηκόντων, εξακολουθείτε να έχετε την ευθύνη και υποχρεούστε στη διαφύλαξη τους».

newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com