Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ "Στο εξωτερικό γελούν με την κυβέρνηση"



 Ο Μιχάλης Ιγνατίου, με άρθρο του στο “Έθνος ”, προειδοποιεί για τις ολέθριες συνέπειες που εκτιμά ότι έχουν για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, και τις ζυμώσεις ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους.


  “Πώς μπορεί να εξηγηθεί η δημιουργία πολιτικής κρίσης στην πιο δύσκολη στιγμή για την ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα όταν όσοι αναμειγνύονται στις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής της τρόικας γνωρίζουν πως ο θετικός βαθμός σρις επιθεωρήσεις του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου θα σημαίνει τον πρώτο περιορισμό στην άνευ προηγουμένου λιτότητα που επέβαλαν οι απαράδεκτοι δανειστές, και επίσης θα ανοίξει το δρόμο για την περαιτέρω απομείωση του ελληνικού χρέους, που διαθέτουν η ΕΚΤ, οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες χωρών-μελών της ευρωζώνης.
  Στο εξωτερικό γελούν και ειρωνεύονται με τα καμώματα των κυβερνητικών εταίρων. Πιστεύουν ότι μονίμως προκαλούμε την ελάχιστη τύχη που μας απέμεινε.
  Υποστηρίζουν ότι αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα έπρεπε να απουσιάζουν από την πολιτική σκηνή τα πολιτικά παιχνίδια. Διότι, περί αυτών πρόκειται”, επισημαίνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com