Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μήνυση και αγωγή κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ από καθηγητή της Ευελπίδων.





Μήνυση και αγωγή κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για την Πατριωτική Πολιτοφυλακή προτίθεται να καταθέσει ο καθηγητής Θεόδωρος Λιόλιος ο οποίος δήλωσε μέσω της ιστοσελίδας του ekeo.gr:
 «Μετά τη συκοφαντική ερωτηση των δύο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισα να καταθεσω μήνυση και αγωγή αποζημίωσης 1.000.000 Ευρώ διότι με παρουσιάζουν ως ιδρυτικό στέλεχος οργανωσης που αυτοί αποκαλούν «…ακραία εθνικιστική παραστρατιωτικού τύπου συνομάδωση, η δράση της οποίας θυμίζει έντονα τα «τάγματα ασφαλείας»…». Αυτή την λεγόμενη «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» ούτε τη γνωρίζω ούτε την έχω δει ποτέ ούτε γνωρίζω και κανένα μέλος της ούτε συμφωνώ με τη δράση της. Δεν έχω και δεν είχα απολύτως καμία σχέση μαζί της. Αν μάλιστα προκύψει ότι η οργάνωση αυτή έχει προβλήματα με το νόμο τότε η απόδοση της ίδρυσης της σε μένα θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους δύο Βουλευτές”. onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com