Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΟΙ 17 ΕΚ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ‼!



17 εκατομμύρια σε όλη τη χώρα; Μπορεί! Μόνο που αυτοί δεν είναι τουρίστες της κατανάλωσης, της διασκέδασης, της εξόδου. Είναι οι γνωστοί «βραχιολάκηδες», οι εσώκλειστοι των ξενοδοχείων, που δεν βγαίνουν από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ούτε για να αγοράσουν σουβενίρ για το σπίτι τους!



ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ... ΒΡΑΧΙΟΛΙ;
Δύσκολα τα πράγματα για τους καταστηματάρχες, τους ιδιοκτήτες εστιατορίων και γρήγορου φαγητού , τους εμπόρους και κάθε λογής εργαζόμενο σε αυτή την χώρα με τους τρισκατάρατους πολιτικούς που μπλέξαμε! (Καλά να πάθουμε). Στα μαγαζιά δεν κινείται φύλλο και αν εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές και βλέπετε ανθρώπους με σαγιονάρα και σορτσάκια να σουλατσάρουν στα στενά δρομάκια, μην ξεγελιέστε! Δεν ήρθαν για να καταναλώσουν αλλά για να χαζέψουν τα αξιοθέατα του νησιού – χωριού – πόλης σας!
Μαντρωμένοι κυρίως μέσα στα ξενοδοχεία οι βραχιολάκηδες έχουν ήδη πληρώσει για διαμονή, διατροφή, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν! Σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές, φυσικό αυτό αφού έρχονται τσούρμο ολόκληρο, κλείνουν τις διακοπές τους, απολαμβάνουν τις θάλασσες της Ελλάδας και προσπερνούν με πλάγιες ματιές τα καταστήματα, εστιατόρια ή ότι άλλο βρίσκεται εκτός «συνόρων»... Και γιατί να σταματήσουν εξάλλου, όταν μέσα στα ξενοδοχεία, τα έχει όλα; Επίσης κομμάτια από το πλουσιοπάροχο πρωινό, μπορεί να βρίσκεται και στην τεράστια τσάντα της τουρίστριας που περνάει από μπροστά σας.. Μέχρι το επόμενο τσάμπα φαγητό, που συνήθως είναι στις επτά το απόγευμα περίπου, πρέπει να έχει κάτι να τσιμπήσει.. Να αγοράσει από έξω ούτε λόγος!
Ακόμα και αν κάποιος από αυτούς «ξεφύγει» από τις ρομποτίσιες διακοπές που του παρέχουν, πιστέψτε μας το πολύ πολύ να ξοδέψει κανένα ευρώ για να πιει μισό αναψυκτικό το οποίο κατά προτίμηση θα μοιραστεί με κάποιον από τους συνοδοιπόρους του!
Δεν τα λέμε εμείς, αλλά εσείς! Και οι «εσείς» είστε οι επαγγελματίες που βλέπουν τις μέρες του καλοκαιριού να χάνονται... και τους 17 εκ. τουρίστες να έχουν κάνει φτερά... πριν καλά καλά πατήσουν το πόδι τους στη χώρα μας!
Και ενώ τους βραχιολάκηδες τσακίζονται να τους περιποιηθούν πολλοί από τους «επαγγελματίες», αντιθέτως τους Έλληνες όχι απλά τους έχουν σε δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη μοίρα μην σας πούμε, αλλά τους πιάνουν και τον κ.... από πάνω, με το συμπάθιο!
Μήπως να γίνουμε και εμείς τουρίστες βραχιολάκηδες να κερδίσουμε και χρήματα και σεβασμό;

makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com