Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Smartphones: Βραχιόλι ειδοποιεί για ενημερώσεις...



Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ έχει τραβήξει την προσοχή των απανταχού κατόχων smartphones, αφού φοριέται και ειδοποιεί για τυχόν ενημερώσεις, ακόμη κι όταν... η συσκευή βρίσκεται στην τσέπη ή στη θήκη της.


Το βραχιόλι Embrace+ είναι συνδεδεμένο με τις “έξυπνες” συσκευές, αναγνωρίζοντας τις ενημερώσεις από εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα sms, social media, mail ή ακόμα και χαμηλή μπαταρία.

“Μέσω μίας απλής ρύθμισης στο κινητό που ήδη έχετε, το Embrace+ θα σας δείχνει, αυτό που θέλετε, τη στιγμή και με τον τρόπο που το θέλετε”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του.

Το ενδιαφέρον για το νέο αξεσουάρ είναι τόσο μεγάλο, που η εταιρεία που κρύβεται πίσω από αυτό, έχει συγκεντρώσει από τις 9 Ιουνίου 265.000 δολάρια, περισσότερα δηλαδή από το τριπλάσιο του αρχικού της στόχου, τις 80.000 δολάρια.

Πηγή: Mashable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com