Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.....ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ
ΑΡΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.


Περίεργα πράγματα με την Εθνική. Άτυχη γιατί αποτελεί μόνιμο υποχείριο στα χέρια των κυβερνήσεων με διορισμένες διοικήσεις που την...κατάντησαν μικρό παίκτη στο τραπεζικό σύστημα, έχει μεγάλες ευθύνες όμως ο διοικητής της μαζί με τον Στουρνάρα, γιατί απέτυχαν να δημιουργήσουν θετικό κλίμα, για μια τράπεζα-σύμβολο του οικονομικού συστήματος της χώρας. Η Τρόικα, όπως φαίνεται δεν θέλει την ανακεφαλαιοποίησή της. Και πως να την θέλει; Προτιμά να διαλυθεί η μετοχή της για να την αγοράσουν οι Γερμανοί έναντι πινακίου φακής. Σε αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς συμμετέχει -λόγω ανικανότητας- η διοίκησή της και το υπουργείο Οικονομικών. Τους οποίους οι μέτοχοι δεν εμπιστεύονται και φάνηκε αυτό τις τελευταίες ημέρες στο Χρηματιστήριο. Ακόμα και εάν στο τέλος η  Εθνική τράπεζα καλύψει την αύξηση κεφαλαίου τόυ περίπου 1 δισ. κυρίως λόγω των ασφαλιστικών ταμείων, δηλαδή το 10% με επιχειρηματίες που έχουν καταχρεωθεί με δάνεια, οι επενδυτές και η αγορά γενικότερα την αποδοκίμασε καθολικά. Δεν είνμαι τυχαίο ότι το δικαίωμα της Εθνικής Τράπεζας από την αρχή της διαπραγμάτευσης έχασε το 99,9% της αξίας του, και σήμερα, την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης πήγε στο -98,50% δηλαδή στα 0,0020 ευρώ! Πραγματικά δραματική κατάσταση που δείχνει το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί η οικονομία...fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr