Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Το δικό της κόμμα φτιάχνει η Διαμαντοπούλου.....


Το δικό της κόμμα ετοιμάζεται να ανακοινώσει, το επόμενο διάστημα η Άννα Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έχει ήδη... σχηματιστεί η βασική ομάδα που θα ακολουθήσει την Α. Διαμαντοπούλου στο νέο της εγχείρημα.


Συγκεκριμένα, ο βασικός κορμός των στελεχών θα προέρχεται από το «Δίκτυο για την Μεταρρύθμιση της Ελλάδας και της Ευρώπης», του οποίου είναι επικεφαλής τους τελευταίους μήνες.

Επίσης, στο πλευρό της Α. Διαμαντοπούλου αναμένεται να βρεθούν πολλά στελέχη από το λεγόμενο εκσυγχρονιστικό μπλοκ, γνωστά στελέχη από τον πανεπιστημιακό χώρο, αλλά και αρκετοί νέοι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη αγορά.

Οι πληροφορίες θέλουν την πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος, επί πολλά χρόνια, του ΠΑΣΟΚ, να έχει κάνει συζητήσεις για το νέο κόμμα με τον Λουκά Τσούκαλη, (επικεφαλής του ΕΛΙΑΜΕΠ), την ευρωβουλευτή Άννυ Ποδηματά, αλλά και με τον Αλέκο Παπαδόπουλο. Σημειώνεται πάντως πως ο Αλ. Παπαδόπουλος δεν επιθυμεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. 

Ο στόχος, σύμφωνα με συνομιλητή της Διαμαντοπούλου, είναι το κόμμα να συμμετάσχει δυναμικά στις επόμενες ευρωεκλογές, εφόσον βέβαια η χώρα δεν πάει σε πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις που κάνουν στην βασική ομάδα της κ. Διαμαντοπούλου, το νέο κόμμα μπορεί στις ευρωεκλογές, του 2014, να πιάσει το όριο του 3% και να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Η Άννα Διαμαντοπούλου πιστεύει, όπως δήλωσε πρόσφατα στην κρατική τηλεόραση, ότι η ίδια είναι ένα από τα «εκατομμύρια ανθρώπων που ήταν στον χώρο της δημοκρατικής παράταξης, που εκφράστηκαν από το ΠΑΣΟΚ για 40 χρόνια, όμως δεν μπορούν να εκφραστούν σήμερα από αυτό το ΠΑΣΟΚ".

Τι έγινε το 2009

Στις ευρωεκλογές του 2009, 6 κόμματα μοιράστηκαν τις 22 έδρες που αναλογούσαν στη χώρα μας. 

ΠΑΣΟΚ 8, Νέα Δημοκρατία 8, ΚΚΕ 2

ΛΑΟΣ 2, ΣΥΡΙΖΑ 1 και Οικολόγοι Πράσινοι 1.


kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com