Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Έργα και ημέρες της «παράγκας» του ΓΕΣ....



Σε συνέχεια των πληροφοριών που έχουμε για τις μεταθέσεις των Σχων, το 25% και άνω αυτών έχουν υποβάλλει «ενδικοφανής προσφυγή», σύμφωνα με τον Νόμο 3883/2010.

Ορισμένες περιπτώσεις αδικιών, βγάζουν... μάτια, μας λένε στρατιωτικοί.

Η προσπάθεια εξυπηρέτησης των πολιτικών, είναι άνευ προηγουμένου.

Τα προηγούμενα χρόνια κρατούσαν και μια στοιχειώδη δικαιοσύνη μεταξύ των στελεχών, φέτος ορισμένες Διευθύνσεις του ΓΕΣ, το έχουν παραξηλώσει.

Ο Α/ΓΕΣ τα έχει πάρει στο κρανίο απ’ ότι μαθαίνουμε, ακόμη και την ακύρωση των μεταθέσεων σκέφτεται να εφαρμόσει ώστε να αρθούν οι αδικίες και κατόπιν να εκδοθούν και πάλι !!!

Έχουν φτάσει στα αυτιά μας ότι ειδικά σε ορισμένες Διευθύνσεις των Σωμάτων του ΓΕΣ, η «παράγκα ζει και βασιλεύει» χρόνια ολόκληρα, χωρίς κανείς ποτέ να την πειράξει.

Περιμένουμε να δούμε τι θα πράξει και ο Α/ΓΕΕΘΑ, με τα ωραία λόγια, εκτός και αν κάνει το κορόιδο λόγω εμπλοκής των πολιτικών για υπεράσπιση προσωπικών συμφερόντων ορισμένων στρατιωτικών.

(Ε.Σ.)-staratalogia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com