Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δεν έκλεισε ραντεβού με τον αμερικανό υπουργό Άμυνας ο Παναγιωτόπουλος,δεν πάει ΗΠΑ...


Ο Παναγιωτόπουλος μένει Αθήνα και δεν πάει ΗΠΑ ,γιατί ραντεβού με τον Αμερικανό ομόλογό δεν μπορεί να κλειστεί. 



Ο Χέηγκελ για το επόμενο 15νθήμερο έχει “κλεισμένο πρόγραμμα” και δεν μπόρεσε να βρεθεί κενό για να συναντηθεί με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο. Λογικό αν σκεφτούμε ότι ο αμερικανός υπουργός Άμυνας τις επόμενες μέρες έχει μεγάλο θέμα να ασχοληθεί με όσα γίνονται στην Μέση Ανατολή.

Συνεπώς ο μόνος λόγος που θα τον έφερνε στις ΗΠΑ θα ήταν μια πρόσκληση από τις Πανμακεδονικές Ενώσεις, που δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το πενθήμερο ταξίδι σε Βοστόνη,Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον. 

Επιπλέον έχει “κλείσει” το ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις 2 Ιουνίου για τις ΗΠΑ. Αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που έκανε το ταξίδι Παναγιωτόπουλου ,αυτή τη στιγμή περιττό. 

Οι πληροφορίες λένε ότι προτάθηκε στον ΥΕΘΑ να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χέηγκελ όσο θα ήταν στις ΗΠΑ ο Παναγιωτόπουλος -αν αποφάσιζε να πάει- αλλά αυτό κρίθηκε ότι δεν έχει κανένα νόημα. 

Πότε μεταφέρεται το ενδεχόμενο να δεχτεί πρόσκληση ο Παναγιωτόπουλος για ΗΠΑ; Από Σεπτέμβριο,λένε οι πληροφορίες. onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com