Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γεύμα αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης - Κάτι τρέχει; .....




Επιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Aλλη μια ένδειξη ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός  Ερντογάν αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις του με τους αμερικανούς: Δεν είναι μόνο ότι ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) κ  Κιλιτσντάρογλου, επισκέφθηκε τις προάλλες τις ΗΠΑ, παρακάθισε χθες σε γεύμα του Αμερικανού Πρέσβη στην Άγκυρα, το οποίο κράτησε μία ώρα και 15 λεπτά και σ΄αυτό συζητήθηκε και το θέμα της επιχείρησης για ατασθαλίες και δωροδοκίες που συγκλονίζει την Τουρκία.
 
Τον κ. Κιλιτσντάρογλου, στην πρεσβευτική κατοικία, συνόδευσαν οι αντιπρόεδροι του κόμματος, Φαρούκ Λόγογλου,  Σεζγκίν Τανρίκουλου, η κα Σαφάκ Παβέι και οι βουλευτές Οσμάν Κουρουτούρκ και Αϊκάν Έρντεμιρ.
 
Σημειώνεται ότι ο Κιλιτσντάρογλου, κατά το γεύμα, που έγινε φυσικά κεκλεισμένων των θυρών, φέρεται είπε κατα τα τουρκικά ΜΜΕ ότι, κατά την επιχείρηση θα πρέπει να αποκαλυφθούν όλες οι πραγματικότητες, γι’ αυτό και θα πρέπει να προχωρήσει μέχρι τέλους.
 
Ο Αμερικανός Πρέσβης, αναφορικά με το θέμα, είπε «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Η διαφάνεια και η εντιμότητα είναι σημαντικά στοιχεία για όλες τις δημοκρατίες».
 
Ο Αμερικανός Πρέσβης αναφέρθηκε και στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του CHP στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως η εν λόγω επίσκεψη αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από την αμερικανική κυβέρνηση.
 
Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του CHP, κ. Φαρούκ Λόγογλου, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η σημερινή συνάντηση ήταν προγραμματισμένη εκ των προτέρων και απλά ήταν σύμπτωση που έτυχε τη σημερινή μέρα που είναι επίκαιρο το θέμα της επιχείρησης. 

Ε, τι θα έλεγε.... Αλλά και προγραμματισμένη να ήταν, έχει την σημασία της.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com