Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΣΤΕΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ;;;Επιχείρηση «μασάζ» στους βουλευτές ενόψει πλειστηριασμών...




-Συνάντηση Χατζηδάκη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ -Βολιδοσκοπούν υποψήφιους «αντάρτες» υπό τον φόβο «ατυχήματος» στη Βουλή
Ανησυχία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για τους πλειστηριασμούς ακινήτων.
Πολιτικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη ψηφοφορία ως την κρισιμότερη από τότε που ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση Σαμαρά, καθώς πολύ βουλευτές της συμπολίτευσης σηκώνουν παντιέρα «αντάρτικου» και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν αν δεν γίνουν ορισμένες αλλαγές.
Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης επιχείρησε χθες να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας πως το νομοσχέδιο δεν είναι γραμμένο σε πέτρα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών.
Σήμερα ο υπουργός αναμένεται να συναντήσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των πλειστηριασμών, σε μια προσπάθεια να κάμψει τις αντιστάσεις και να πείσει για την προστασία των αδυνάτων.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού εδώ και μέρες βολιδοσκοπούν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε προσπάθεια να προλάβουν ενδεχόμενο «ατύχημα» στην ψηφοφορία της Βουλής.
Τα μηνύματα που έχουν φτάσει από τις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν δείχνουν, επί του παρόντος τουλάχιστον, διάθεση για καταψήφιση παρά τις όποιες γκρίνιες ακούστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Χθες πάντως ακούστηκαν έντονες μουρμούρες από τον Π. Παυλόπουλο για το φόρο ακινήτων με τον πρώην υπουργό να μιλά για «έμμεση δήμευση» όταν φορολογείται ένα ακίνητο που δεν παράγει κανένα πρόσοδο... Ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Β. Πολύδωρας.
Το νομοσχέδιο για τα ακίνητα ψηφίστηκε επί της αρχής τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την συζήτηση να κινείται υποτονικά χωρίς μεγάλη διάθεση από την αντιπολίτευση να σηκώσει τους τόνους - μόνη εξαίρεση ο Πάνος Καμμένος που κάλεσε τους πολίτες σε επανάσταση κατά των ξένων συμφερόντων - ενώ στο θέμα των πλειστηριασμών αν και υπάρχουν ακόμη ενστάσεις από το ΠΑΣΟΚ δεν περιμένουν κάποιον αιφνιδιασμό από «πράσινους» βουλευτές.















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com