Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στις μονάδες οι στρατιώτες - Ποιο το κόστος μετακίνησης αν πάρουν άδεια ...




Μαύρα Χριστούγεννα για την πλειοψηφία των στρατευμένων και ειδικά για όσους υπηρετούν μακρυά από το τόπο διαμονής τους και έχουν άδεια μέσα στις γιορτές! Ναι καλά διαβάσατε όσοι έχουν άδεια Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά έχουν μεγάλο “ζόρι” οι ίδιοι και οι οικογένειές τους γιατί τα έξοδα μετακίνησής τους είναι απλά δυσβάστακτα!

Πολλές είναι οι περιπτώσεις στρατιωτών που δεν θέλουν να πάρουν άδεια αφού το κόστος μετακίνησης δεν μπορεί να καλυφθεί από τους γονείς τους.

Ακόμη και οι σπάνιες -σπανιότατες έως ανύπαρκτες- περιπτώσεις που στρατιώτες γνώριζαν από νωρίς τις ημερομηνίες αδειάς τους ώστε να κλείσουν από νωρίς φθηνότερα εισιτήρια, τώρα δεν υπάρχουν. Ακόμη και τα λεγόμενα φθηνά εισιτήρια είναι κόστος που δεν μπορούν να πληρώσουν.

Για τους ...δύσπιστους λάτρεις της λογικής ότι ο στρατιώτης πρέπει να ταλαιπωρείται όσο το δυνατόν περισσότερο στη θητεία του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων έφτιαξε τον σχετικό ...τιμοκατάλογο.


Ας δούμε αντιπροσωπευτικά μερικά δεδομένα για το χρονικό διάστημα των εορτών (αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή):

Αλεξανδρούπολη-Αθήνα: 160-210 ευρώ

Μυτιλήνη-Αθήνα: 150-200 ευρώ

Χιος-Αθήνα:  145-201 ευρώ

Λήμνος-Αθήνα: 172-225 ευρώ

Ρόδος-Αθήνα: 157-230 ευρώ

Κως-Αθήνα: 137-170 ευρώ

Σάμος-Αθήνα: 160-205 ευρώ

Κύπρος-Αθήνα: 155-300 ευρώ


Συνεπώς η οικονομική δυσκολία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς όπως τρένο και λεωφορεία αφορούν μονο όσους υπηρετούν στην ηπειρωτική Ελλάδα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμη και αυτό το κόστος είναι ανεκτό.
 














οναλερτ.γρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com