Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

"ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ" ΤΕΛΟΣ....Σκαρμούτσος οριστικά εκτός στρατού!!!.


ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ....ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ...ΣΚΙΣΤΗΚΕ.....


Οριστικά εκτός στρατεύματος - δια διετούς και πάλι αναβολής - ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σήμερα ο εν λόγω στρατεύσιμος - που είναι 43 ετών -  πέρασε από την δευτεροβάθμια Ανωτάτη Στρατιωτική Επιτροπή στην Αθήνα- με παραπομπή από τον ίδιο τον Αρχηγό ΓΕΣ -  και κατα τις πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές εκρίθη ότι πάσχει από τέτοιες παθήσεις που δικαιολογούν την χορήγηση 2ετους αναβολής στράτευσης. Όμως με την εξάντληση της αναβολής αυτής ο κ. Σκαρμούτσος θα είναι πλέον 45 ετών και πλέον δεν θα έχει υποχρέωση στρατιωτικής  θητεία και συνεπώς δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ για εξαγορά. Ενδεχομένως να έχει θέμα προστίμου με προηγούμενη ανυποταξία, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το πουν οι στρατολογικές υπηρεσίες, αφού δουν όλα τα δεδομένα του φακέλου του ( πότε έπαψε να είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, πότε εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, αν τηρούσε τους όρους μη στράτευσης τότε κλπ).
.
 Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί όταν ο σεφ μετά από θητεία 3 ημερών στην Λαμία παραπέμφθηκε στην Λάρισα ( Επιτροπή απαλλαγών) και πήρε με μιας αναβολή 2 ετών που οδηγούσε σε απολυτήριο, όπως εξηγήσαμε.

Μετά τον σάλο ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Τσέλιος  παρέπεμψε σε επανεξέταση, καθώς η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής δεν ήτα επαρκώς αιτιολογημένη, όπως ελέχθη. Στις 9 Δεκεμβρίου του εδόθη πρόσκληση για επανεξέταση και σήμερα πέρασε από την νεα Επιτροπή ( που είχε και ψυχιάτρους από τα αρμόδια στρατιωτικά Νοσοκομεία της Αθήνας) και υπήρξε νέα αιτιολογημένη, όπως ειπώθηκε, έκθεση που κατ τους στρατιωτικούς πείθει , σύμφωνα με τον νόμο, για την 2ετή αναβολή.Και αυτό, όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, σε αυτές τις καταστασεις  είναι σύνηθες να δίνεται διετης αναβολή.

Έτσι ο σεφ μετα την εξέλιξη αυτή θα περιμένει τελικά να περάσει η διετία για να είναι οριστικά - και τυπικά - χωρίς στρατιωτική υποχρέωση... 

Εντελώς θεωρητικά υπάρχει και η άλλη περίπτωση: Να νιώσει ο  ίδιος κάποια στιγμή - πριν γίνει 45 ετών -  ότι είναι πλέον καλά,να ζητήσει επανεξέταση ,  να  πιστοποιήσουν οι γιατροί ότι είναι υγιής και να σταματήσει η αναβολή: Τότε θα κάνει 42 μέρες στράτευση και θα πληρώσει περίπου 6.000 ευρώ για εξαγορά του υπολοίπου. Ομως δεν πρόκειται αυτό να γίνει καθώς ο ίδιος δήλωσε πριν  μερικές ημέρες ( 7 Δεκεμβρίου) ΄ότι << τέλειωσα με τον στρατό...>>...
















οναλερτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com