Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μπαλτάκο .....





Και το θέμα του vip αεροσκάφους που έπαθε βλάβη και δεν μπόρεσε να πάει το Σαμαρά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν “χρεώνεται” στον Τάκη Μπαλτάκο,γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.
Ο μέχρι πρόσφατα από τους πιο έμπιστους του Σαμαρά έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα βολές κατά ριπάς και η παραμονή του στη θέση του γενικού γραμματέα …παίζεται.
Γιατί αυτό;
Κάποιοι έχουν πείσει το Σαμαρά ότι ο Μπαλτάκος “δουλεύει” για την επιστροφή του Καραμανλή με τον οποίο ο άλλοτε δικηγόρος της Γιάννας Αγγελοπούλου έχει από το παρελθόν άριστες σχέσεις. Αλήθεια ή ψέμματα ο Σαμαράς το ‘χει φάει κι έχει αρχίσει να βλέπει…ύποπτα τον γραμματέα του.
Η περίπτωσή του έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον. Από την μία “κολλητός” του Καραμανλή και από την άλλη “κολλητός” και με τους χρυσυαγίτες και κυρίως με τον φυλακισμένο τώρα Χρήστο Παππά. Πολλοί λένε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών και κρατούσε ανοιχτές γραμμές με τους χρυσαυγίτες . Η κυβέρνηση Σαμαρά μπορεί τώρα να το παίζει διώκτης της Χρυσής Αυγής αλλά είναι αλήθεια ότι ένα χρόνο τώρα τους χάϊδευε. Όταν έγινε η δολοφονία Φύσσα αποφάσισε να τους εξοντώσει . Ο Μπαλτάκος είχε αμφιβολίες για την επιτυχία του εγχειρήματος. Απο τότε το κλίμα άρχισε να γυρνάει εναντίον του.
Ακολούθησε μπαράζ δημοσιευμάτων από την εφημερίδα Παραπολιτικά για το θέμα του γιου του ο οποίος αν και στο λιμενικό βρέθηκε να κάνει τον ΟΥΚα του Πολεμικού Ναυτικού . Ερωτήματα υπήρξαν και για την εισαγωγή του στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων η οποία έγινε μετά από …απόφαση δικαστηρίου. Όλα αυτά βέβαια ήταν γνωστά αφού είχε καταθέσει ερώτηση ο Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ. Την οποία βέβαια περιέργως την μάζεψε.
Μετά ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για παραχωρήσεις εκτάσεων σε μοναστήρι.
Η επίθεση στον Μπαλτάκο από κάποιους αποδόθηκε σε επιχειρηματικά συμφέροντα που θίχτηκαν απο την εξυπηρέτηση άλλων επιχειρηματιών. Αλήθεια ή ψέμματα το θέμα είναι ότι ο Μπαλτάκος δεν φεύγει παρά τα όσα αποκαλύπτονται και γι΄ αυτό αναζητούνται νέες αποκαλύψεις.
Μέχρι να βρεθούν η ιστορία των κυβερνητικών αεροσκαφών ήταν μια κάποια λύση για να του υπενθυμίσουν ότι δεν είναι πια αγαπητός.Η Real News του “χρεώνει” την ιστορία. Ως γραμματέας της κυβέρνησης ο Μπαλτάκος έχει την ευθύνη των αεροσκαφών που πετάνε το Σαμαρά και άρα θα έπρεπε να του έχει πει ότι υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com