Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Φράγκος ο «σιγουρατζής» ψάχνει τη πολιτική καριέρα – Οι επιλογές του ...





«Ψάχνεται» κι ας λέει δημοσίως το αντίθετο ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος για να κάνει «πολιτική καριέρα». Τελευταία «εμφάνιση» κοντά στον Μαρκεζίνη μέσω του βιβλίου που έχει γράψει ο τελευταίος και το οποίο προλογίζει ο Φράγκος.

Ποιο είναι το πρόβλημά του; Το «σύστημα» ΝΔ τον θέλει για να...
 φτιάξει «μαγαζί» που θα μαζέψει ότι μπορεί από τα δεξιά της. Από αυτούς δηλαδή που είναι στα μέσα της διαδρομής για Χρυσή Αυγή ή ακόμη καλύτερα να οδηγήσει και κάποιους εκτός ΧΑ.

Ο στρατηγός όμως δεν είναι για «πειράματα». Είναι γνωστός «σιγουρατζής». Που σημαίνει ότι κυνηγάει εκλόγιμη θέση επικρατείας. Σε ποιο κόμμα δεν τον πολυαπασχολεί. Έχει φίλους παντού. Το θέμα είναι ότι έχει και ορκισμένους εχθρούς που τουλάχιστον τον Σαμαρά τον έχουν ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για τις πολλές και μεγάλες αδυναμίες που έχει η όποια εμπλοκή του Φράγκου με τη ΝΔ. Οπότε το ένα «μαγαζί» έχει κλειστές πόρτες.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμη πρόεδρο το Βενιζέλο με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση ο στρατηγός αλλά ποιο επικρατείας; Εδώ παίζεται αν θα μπει στη Βουλή. Δύσκολο λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ.

Στο ΣΥΡΙΖΑ με το που ακούστηκε παλιότερα ότι υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να περάσει ο Φράγκος τη πόρτα της Κουμουνδούρου έγινε επανάσταση και κάθε τέτοιο ενδεχόμενο θεωρείται …ανέκδοτο.

Τι έμεινε; Το ΚΚΕ; Η αλήθεια είναι ότι η Λιάνα Κανέλλη έχει άριστες σχέσεις με το στρατηγό και τον θεωρεί αξιόλογο αλλά τι σχέση μπορεί να έχει ο Φράγκος με τους «κομμουνιστές».

Συνεπώς κάποιοι στη Συγγρού θα του προτείνουν να του ανοίξουν το «παράρτημα» που αναφέραμε στην αρχή και ο στρατηγός θα πρέπει να αποφασίσει. Ή θα πάρει αυτή την επιλογή ή θα εξακολουθήσει να παίζει το ρόλο… της χρυσής εφεδρείας.





(armynews.gr)








http://staratalogia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7999.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com