Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Εγώ φεύγω, αν είναι αυτός…» ...





Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής αρνείται κατηγορηματικά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ πλάι στον κ. Στουρνάρα
Αποφασισμένος να μην είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός και επί 13 χρόνια πρόεδρος του κόμματος κ. Κ. Καραμανλής. Η αιτία είναι ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας, τον οποίο έχει στο στόχαστρο λόγω της εχθρικής πολιτικής που εξαπέλυσε εναντίον του κατά την περίοδο 2007-2009.
Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο κ. Καραμανλής φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο στον Αντώνη Σαμαρά ενόψει εκλογών! «Ή αυτός ή εγώ» φαίνεται να τόνισε με νόημα ο πρώην πρωθυπουργός.
Ο Κώστας Καραμανλής θεωρεί ότι ο Γ. Στουρνάρας υπονομεύει την κυβερνητική θητεία του, αθωώνοντας την κυβέρνηση Σημίτη και αυτό εξαιτίας της στενής, φιλικής και πολιτικής σχέσης των δυο τελευταίων.
Πάντως, η πλευρά Καραμανλή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, διαχωρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο αναγνωρίζει την πολιτική σταθερότητα. Ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι ο μοναδικός που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιάννη Στουρνάρα. Πολλοί βουλευτές της ΝΔ θεωρούν πως ο υπουργός Οικονομικών «διαλύει τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κεντροδεξιάς παράταξης».
Οι φωνές αυτές έχουν φτάσει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και αυτό προκαλεί εκνευρισμό, αφού ο Αντώνης Σαμαράς εμπιστεύεται απόλυτα τον Γιάννη Στουρνάρα και τον έχει στηρίξει δημόσια, σε όλους τους τόνους.
Ο ίδιος όμως ο κ. Στουρνάρας ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον και τα σενάρια περί ένταξης του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τονίζει: «Δεν το έχω συζητήσει ποτέ με τον Πρωθυπουργό, ούτε με έχει απασχολήσει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ολοκληρώσω το έργο μου και να υπάρξει η μεγάλη συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.»













newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com