Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Θρήνος στη κηδεία του αστυνομικού Ηλία Κωστένη (ΒΙΝΤΕΟ) ...




Πάνω από 2.000 άτομα αποχαιρέτησαν χθες το μεσημέρι τον ήρωα αστυνομικό Ηλία Κωστένη και τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία, σε κλίμα οδύνης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιτιάς, παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, της ηγεσίας της ΕΛ.Α.Σ, τοπικών φορέων, συγγενών, συναδέλφων και φίλων του Ηλία.
Της τελετής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγοριάς στους οικείους του. Επικήδειους εκφώνησαν ο διοικητής του Α.Τ. Αγίου Γερμανού Στέφανος Γάλλιος, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Αντώνης Σίπκας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com