Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Κούρεμα καταθέσεων - Ποιος αποφασίζει την διάλυση της Ελλάδας και γιατί;

Τα στοιχεία της κρίσης είναι εντυπωσιακά:
Η ανεργία έχει κτυπήσει το 29,7%!
420.000 χιλ. μερίδες φαγητού μοιράζονται καθημερινά από την Εκκλησία, τους Δήμους και διάφορες οργανώσεις!
350.000 χιλ. νοικοκυριά χωρίς ρεύμα!





Καταγεγραμμένες 5.000 χιλ. αυτοκτονίες (η σιωπή των αμνών τις ανεβάζει στις 6.000 χιλ.) Κάθε 18 ώρες αυτοκτονεί ένας άνθρωπος!
0 κρατικός προϋπολογισμός για το φάρμακο μειώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά 3 δισ. ευρώ, ήτοι 55%! Η μέση σήμερα κατά κεφαλή φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα είναι στο 60% του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης των “28″… Υπερβολικά χαμηλά και ρατσιστικά ενάντια στον Έλληνα πολίτη!
35 δισεκατομμύρια δολάρια το πλιάτσικο από τα CDS! Τους κάλυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου!
Κανένα σχέδιο για να βγούμε από την άβυσσο και να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση που αφανίζει την Ελλάδα… Κέρδη, μόνο κέρδη για το κρατικοδίαιτο κεφάλαιο. Καμία στρατηγική ανάπτυξης… Ας είναι καλά ο Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και οι εγχώριοι ολιγάρχες. Ναι, όλοι αυτοί που ήρθαν για να σώσουν τη χώρα…
ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ!!! Είναι όλοι τους στο κάδρο… Δε θα ξεφύγει κανείς… από την κρίση του λαού!!! Την κρίση ο λαός μας την πληρώνει καθημερινά τα τέσσερα τελευταία χρόνια… Το κεφάλαιο και οι πολιτικοί εντολοδόχοι… των ξένων συμφερόντων, στολίζουν με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια τα σπίτια τους και απολαμβάνουν, σαν αυλικοί του τσάρου Νικόλαου το ζεστό τσάι τους δίπλα στο αναμμένο τζάκι τους, μιλώντας για τις οικονομικές ευκαιρίες της οικονομικής κρίσης… Παράλληλοι κόσμοι!
Έχω ακούσει από πολλές δημοσιογραφικές αναλύσεις την πληροφορία “Του κουρέματος των καταθέσεων” κι έχω να πω τα ακόλουθα:
α) Η υπόθεση αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρή και οι αντιδράσεις του λαού δεν θα είναι Κυπριακές !!! Κι αυτό το ξέρουν αυτοί που αποφασίζουν… Άρα γιατί το σκέφτονται;
Β) Ακόμα και αν είναι απλή, ανεύθυνη διασπορά ψευδών ειδήσεων, πού είναι η κυβέρνηση να ανακόψει τον πιθανό πανικό από τους αποταμιευτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά για λαό που ζει αυτό το δράμα 4 χρόνια τώρα;
γ) Αν έχουν τέτοια πρόθεση πραγματικά, επί της ουσίας ποιους χτυπάνε; Αυτοί που έχουν πολλά λεφτά τα έχουν βγάλει στο εξωτερικό χρόνια τώρα. Χτυπάνε τον μικρό-αποταμιευτή και τον μικρό-μεσαίο επιχειρηματία, που ακόμα δίνει θέσεις εργασίας…
Ένα έχω να πω: Έτσι και το κάνουν αυτό, θα καταφέρουν να βγάλουν στο δρόμο τους πάντες… και να θυμούνται άμα ξεκινήσει το τσουνάμι… τίποτα δε θα μείνει όρθιο… ούτε οι βίλες τους, ούτε η ακριβή ζωή τους!!!!
julia Κούρεμα καταθέσεων   Ποιος αποφασίζει την διάλυση της Ελλάδας και γιατί;Γράφει η Τζούλια Λιακοπούλου - Δημοσιογράφος
10 χρόνια αρχισυντάκτρια στη “ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ” μέχρι τον Γενάρη του 2010, οπότε και έκλεισε το περιοδικό. Έχει περάσει από αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. Συνεργάζεται με αρκετά ξένα ηλ. μέσα ενημέρωσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com