Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

BINTEO--Επίδειξη δύναμης από τους εθνικιστές με νέα μεγάλη συγκέντρωση κατά του τεμένους ...




Σε νέα επίδειξη δύναμης προχώρησε σήμερα το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περισσότερους από 5.000 πολίτες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μετατροπής του Ναυτικού Οχυρού του Βιτανικού σε ... μουσουλμανικό τέμενος.
H δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση ((όχι τόσο μεγάλη, φυσικά, όσο η κεντρική συγκέντρωση στο Σύνταγμα) δείχνει ότι το κόμμα δεν έχει λυγίσει στις διώξεις παρά το γεγονός ότι είναι πιθανό να έχουμε συνέχεια στις προφυλακίσεις των βουλευτών μετά τις εορτές...
Όντας ο μοναδικός, εντός Βουλής, πολιτικός σχηματισμός που αντιτίθεται στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας καταφέρνει να ξορκίζει, κυριολεκτικά χωρίς ανταγωνισμό, τους φόβους και να δημιουργεί ελπίδες σε όσους απλά δεν θέλουν να δουν να νομιμοποιείται μια εοσβολή λαθραίων μεταναστών με την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Και το εντυπωσιακό δεν είναι ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι κατά της ανέγερσης του τεμένους. Το εντυπωσιακό είναι πώς είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα εντός της Βουλής που έχει λάβει σχετική θέση κατά την ισλαμοποίησης της χώρας και του "σεβασμού" των αναγκών των παρανόμων.
Είναι πραγματικά απίστευτο ότι τα κόμματα που αντιπροσωπεύουν το 93% των πολιτών στην Βουλή, έχουν ταχθεί κατά του τεμένους όταν όλες οι έρευνες της κοινής γνώμης τοποθετούν την αντίδραση στο 65% των πολιτών του εκλογικού σώματος...
Η συγκέντρωση κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα οργάνωσε το κόμμα έξω από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό στη Δυτική Αθήνα.
Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Ελένη Ζαρούλια καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ιωάννης Βουλδής. 
.
Σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Ας δούμε τα σχετικά βίντεο:










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com