Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα : Τριμελής οικογένεια ζεσταίνεται βάζοντας καυτό νερό σε μπουκάλια ...





Του Γιάννη  Γεωργόπουλου
Δύσκολες ώρες περνα μια τριμελής μονογονεϊκή οικογένεια που ζει στην περιοχή της ‘Αγια Σωτήρος» στην Πάτρα, καθώς δεν έχει τρόπο να ζεσταθεί και καταφεύγει στη λύση της θέρμανσης νερού το οποίο τοποθετεί μέσα σε γυάλινα μπουκάλια.
Στη συνέχεια βάζει τα μπουκάλια μέσα στα σκεπάσματα και  η μητέρα με τα δύο παιδιά μπαίνουν μέσα σε αυτά.
Οι  τριτοκοσμικές αυτές καταστάσεις συμβαίνουν λίγα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Αχαΐας η οποία έχει θητεύσει και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
 Η τριμελής οικογένεια το ένα παιδί πηγαίνεις το Γυμνάσιο και το άλλο στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν και χωρίς ρεύμα η επανασύνδεση του οποίου έγινε με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής.
Δηλαδή μέχρι πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια δεν είχε ούτε αυτό τον μεσαιωνικό τρόπο αναζήτησης λίγης ζέστης.
 Το patrastimes.gr απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει την δυνατότητα για προσφορά κάποιου θερμαντικού μέσου ή  ηλεκτρικών κουβερτών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com