Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενούς λόγω… «κατάγματος πέους» ...




Έγινε και αυτό….
Τα «είδε όλα» σήμερα το πλήρωμα του ελικοπτέρου Super Puma, που το ξημέρωμα διατάχθηκε να πραγματοποιήσει επείγουσα μεταφορά ασθενούς από τη Σίφνο στην Αθήνα. Όχι βεβαίως λόγω «δυσμενών καιρικών συνθηκών» αλλά λόγω της φύσεως του ιατρικού προβλήματος του 48χρονου που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως.

Η διάγνωση του γιατρού ήταν...
 «σοβαρό ουρολογικής φύσεως πρόβλημα». Πρακτικώς επρόκειτο για «κάταγμα πέους», που έχριζε αμέσου χειρουργικής αντιμετωπίσεως.

Έτσι το Super Puma ετοιμότητος της Χίου, που είχε απογειωθεί στις 4 το ξημέρωμα από το νησί της μαστίχας, προσγειώθηκε στη Σίφνο, παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνος, όπου και προσγειώθηκε στις 06:30 για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τα… περαιτέρω!

Εννοείται ότι ακόμα συζητείται το περιστατικό μεταξύ των στρατιωτικών!

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)







taratalogia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9590.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com