Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η “γερουσία” των εξοπλισμών πήρε τ΄ όπλο της και απειλεί με αποκαλύψεις!!!




“Κάτι κουρασμένα παλικάρια” που όμως η γλώσσα τους θα πάει …"ροδάνι" έχουν αναστατώσει την “πιάτσα” των εξοπλισμών.

Μετά από τον Ευσταθίου της γερμανικής Ραϊμένταλ και τον “ασπρούλη” των Ρώσων -και με συγγενή…από σπόντα καθεστωτικό μεγαλοδημοσιογράφο- και ο Μαντατός των υποβρυχίων και της HDW φέρεται έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές και να “δώσει” στοιχεία και κόσμο.
Οι τρεις ηλικιωμένοι πια φαίνεται ότι δεν έχουν σκοπό τώρα στα γεράματα να σηκώσουν ολο το βάρος αποκαλύψεων για μαύρο χρήμα στους εξοπλισμούς μόνοι τους. Και αυτό προκαλεί πυρετό στις “επόμενες γενεές οπλάδων” που πάτησαν στα χνάρια τους.
Η περίοδος που εξετάζεται έχει πάρα πολύ ψωμί. Τόσο όσο ήταν το παντεσπάνι που μοιράζονταν αφειδώς ακόμη και σε κάτι τύπους σαν το Κάντα που όσοι τον είχαν ζήσει από κοντά δεν θα τον εστελναν…ούτε για τσιγάρα. Κι όμως είχε λογαριασμό με 14 εκατομμύρια δολάρια παρακαλώ.
Ποιοι ανησυχούν από τη πιθανότητα να μιλήσουν οι “γέροντες”; Πάρα πολλοί. Από αξιωματικούς μέχρι πολιτικούς και δημοσιογράφους. Κάποιοι μέχρι που κάνουν προσευχές στον Κύριο να τους καλέσει γρήγορα κοντά του. Τόση και τέτοια αγωνία και κακία!











armynews,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com