Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ αναγνωρίζει τη διεξαγωγή μυστικών επιχειρήσεων ...





Τα τελευταία χρόνια, η ΠΑ του Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει επανειλημμένα επιχειρήσεις, οι οποίες δεν δημοσιοποιούνταν, ανέφερε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αποκαλώντας παρόμοιες ενέργειες ως προειδοποίηση για όλους, όσοι προσπαθήσουν να απειλήσουν το εβραϊκό κράτος.
«Όχι μόνο απαντάμε με όλη την ισχύ μας σε κάθε επίθεση εναντίον μας, αλλά δρούμε και προληπτικά», δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός στην τελετή αποφοίτησης των δοκίμων της σχολής αεροπορίας.
Το Ισραήλ συνήθως δεν σχολιάζει τις αναφορές των ΜΜΕ για εμπλοκή σε βομβαρδισμούς διαφόρων στόχων σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Συρίας και του Σουδάν.












defencene

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com