Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την επίθεση που δέχτηκε ο ποινικολόγος Π. Σαράκης μέσα σε παιδότοπο του Athens Metro Mall...




Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 19:05 σε παιδότοπο γνωστού εμπορικού κέντρου της Αθήνας, όταν δύο άγνωστοι αποπειράθηκαν να χτυπήσουν τον ποινικολόγο Παύλο Σαράκη.
Να θυμίσουμε ότι εδώ και μερικές μέρες ο κ. Σαράκης έχει δεχτεί απειλές από αγνώστους μέσω του διαδικτύου με αναρτήσεις και βίντεο σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από την γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά, καθώς και από φίλους.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ του makeleio.gr:

sarakismall1

sarakismall2
Ο κύριος στην τελευταία φωτογραφία δήλωσε “αντιεξουσιαστής και αντιφά” και εξύβρισε και απείλησε τον δικηγόρο με την αιτιολογία ότι “οι Γερμανοί του έχουν κάψει το σπίτι των προγόνων του”. Και έφταιγε ο δικηγόρος γι αυτό εξυβρίζοντας τον μπροστά στη γυναίκα του και στα παιδιά του. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και θα χουμε παρατράγουδα…
sarakismall3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com